Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

ΟΧΙ ΑΝΔΡΙΑΝΟΥ - δήλωσή του για τα νέα μέτρα...


Στα νέα μέτρα που ανακοίνωσε ο Υπουργός Οικονομικών αναφέρθηκε με δήλωση του ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός. Συγκεκριμένα ο βουλευτής Αργολίδας σχολίασε:

«Το περιεχόμενο του Μεσοπρόθεσμου, με τα νέα σκληρά μέτρα που γονατίζουν τους αδύναμους, τους μεσαίους και τους έντιμους και εξαφανίζουν κάθε ελπίδα ανάπτυξης και ανάκαμψης, είναι μια ηχηρή απόδειξη ότι η ανακύκλωση προσώπων στην Κυβέρνηση δεν αρκεί για να σηματοδοτήσει την αλλαγή πολιτικής που έχει ανάγκη ο τόπος.

Η κυβερνητική πολιτική στηρίζεται στο τρίπτυχο ψέματα - εκβιαστικά διλήμματα - ισοπεδωτικά μέτρα. Οι πολίτες βλέπουν τις θυσίες τους να μην πιάνουν τόπο. Δυστυχώς οι κυβερνώντες δεν αντιλαμβάνονται ότι τα νούμερα δεν βγαίνουν και ότι πίσω από τους αριθμούς υπάρχουν άνθρωποι που, όλο και περισσότεροι κάθε μέρα, βλέπουν το αδιέξοδο στο οποίο οδηγούνται.

Μία είναι η αλήθεια: με σκληρή και άδικη στις περισσότερες περιπτώσεις φορολογία και περικοπές μισθών και συντάξεων, χωρίς στροφή στην ανάπτυξη, στην παραγωγή, στην απασχόληση, στη ρευστότητα και την πραγματική οικονομία, ούτε το δημόσιο χρέος μπορεί να αντιμετωπιστεί, ούτε τα ελλείμματα, ούτε η Ελλάδα και οι Έλληνες μπορούν να περιμένουν άσπρη μέρα. Η κυβέρνηση του Πρωθυπουργού που παραπλάνησε τους πολίτες με το «λεφτά υπάρχουν», είναι ξεκάθαρο πως για την πολιτική που ακολουθεί δεν έχει ούτε την εντολή, ούτε τη συναίνεση, ούτε την ανοχή των Ελλήνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου