Τετάρτη 8 Ιουνίου 2011




Προβλήματα στέγασης του Μουσικού Σχολείου Αργολίδας

ΑΝΑΦΟΡΑ ΑΝΔΡΙΑΝΟΥ ΣΤΗΝ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ
Με την αναφορά μου αυτή, καθώς και με το σχετικό έγγραφο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Μουσικού Σχολείου Αργολίδας, το οποίο σας διαβιβάζω συνημμένως, σας γνωστοποιώ το αίτημα της εν λόγω σχολικής κοινότητας για επέκταση των κτηριακών εγκαταστάσεων καθώς, εφόσον κάθε χρόνο προστίθεται μία νέα τάξη στο σχολείο, ανακύπτει έντονο πρόβλημα στέγασης στο υπάρχον κτήριο.

Σε σχετικό αίτημά της σχολικής κοινότητας στο Δήμο Άργους- Μυκηναίων, το Δημοτικό Συμβούλιο απεφάνθη ότι λόγω έλλειψης πιστώσεων και ειδικευμένου προσωπικού αδυνατεί να εκπονήσει την απαιτούμενη μελέτη. Ως εκ τούτου καθίσταται επιτακτική η ανάθεση της μελέτης και εκτέλεσης των συγκεκριμένων εργασιών επέκτασης του κτηρίου στον ΟΣΚ. Επισημαίνεται ότι, όπως αναφέρεται στο έγγραφο του Συλλόγου, στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Πελοποννήσου υπάρχει αδιάθετη πίστωση για κτηριακές υποδομές με ενδεικτική κατανομή ποσού που ξεπερνά τα 25 εκ. ευρώ.

Κατόπιν αυτών, σας καλώ να εξετάσετε το αίτημα της εκπαιδευτικής κοινότητας του Μουσικού Σχολείου Αργολίδας για επέκταση των κτηριακών εγκαταστάσεών του, και να προχωρήσετε τις σχετικές διαδικασίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου