Τρίτη 7 Ιουνίου 2011


Τρίτη, 7 Ιουνίου 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ της ΚΑΣΟΑ ΔΑΝΑΟΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η Ο.Π. «ΚΑΣΟΑ ΔΑΝΑΟΣ» ανακοινώνει στους παραγωγούς-μέλη της, ότι εγκρίθηκε από το ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ το νέο Επιχειρησιακό της Πρόγραμμα, διάρκειας πέντε (5) ετών (2011-2015), καθώς και το Επιχειρησιακό Ταμείο .............


για το έτος 2011.
Για το πρώτο έτος (2011), το ποσό του Επιχειρησιακού Προγράμματος, καθορίζεται (σύμφωνα με την ίδια απόφαση του ΥΠΑΑΤ) σε 606.288 ευρώ (προ ΦΠΑ) και το ποσό της κοινοτικής χρηματοδοτικής ενίσχυσης σε 363.772,80 ευρώ (προ ΦΠΑ).
Η «ΚΑΣΟΑ ΔΑΝΑΟΣ», όπως υποχρεούται, θα προσαρμόσει άμεσα το χρονοδιάγραμμα και τις δράσεις του Επιχειρησιακού της Προγράμματος, σύμφωνα με την σχετική έγκριση.
Οι παραγωγοί - μέλη μας, μπορούν να ενημερώνονται στα γραφεία μας, για την συμμετοχή τους στις εγκριθείσες δράσεις του Επιχ/κού Προγ/τος 2011, καθώς και για τις λοιπές δράσεις (λιπάσματα, φυτοφάρμακα κλπ) της «ΚΑΣΟΑ ΔΑΝΑΟΣ» .

Το ΔΣ της ΚΑΣΟΑ ΔΑΝΑΟΣ


Η Ανακοίνωση αφορά τα μέλη των ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΩΝ:
ΑΣ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ – ΑΣ ‘ΑΡΓΕΑΣ ΦΡΟΥΤ’ – ΑΣ ‘ΠΕΡΣΕΑΣ’ - ΑΣΕΠΕ ΠΥΡΓΕΛΑΣ – ΑΣ ΗΡΑΣ – ΑΣ ΚΟΥΡΤΑΚΙΟΥ –ΑΣ Ν. ΤΙΡΥΝΘΑΣ ‘ΠΗΓΑΣΟΣ – ΑΣ ‘ΑΤΡΕΑΣ’ - ΑΣ ΔΑΛΑΜΑΝΑΡΑΣ ‘ΤΟ ΓΕΝΕΣΙΟΝ’.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου