Τετάρτη 8 Ιουνίου 2011

Το δείπνο των πράσινων πρωταθλητών

Τα "Πράσινα Νέα" βρέθηκαν στο εστιατόριο "Ιθάκη", όπου θα δειπνήσουν τα μέλη της ομάδας του Παναθηναϊκού, αποχαιρετώντας με αυτόν τον τρόπο μια άκρως επιτυχημένη χρονιά. (VIDEOS)
Με... φόντο τις δυο κούπες της Ευρωλίγκας και του πρωταθλήματος, τα μέλη της ομάδας του Παναθηναϊκού δείπνησαν και ήπιαν στην υγεια... των επιτυχιών τους!
Πρώτοι στο εστιατόριο έφτασαν οι "μικροί", Φώτης Ζούμπος και Γιάννης Καραμαλέγκος μαζί με τον Ίαν Βουγιούκα, οι οποίοι ωστόσο σαν ένδειξη σεβασμού δεν μπήκαν στην αίθουσα και περίμεναν να μπει πρώτος κάποιος από τους... παλιούς. Αυτός ήταν ο Δημήτρης Διαμαντίδης, ο οποίος μπήκε στην αίθουσα κουτσαίνοντας, ενώ από το προπονητικό τιμ έφτασε πρώτος ο Δημήτρης Ιτούδης. Ακολούθησαν ο Στράτος Περπέρογλου με τη σύζυγό του, καθώς και οι υπόλοιποι παίκτες. Ο Γιώργος Μπόγρης έφτασε συνοδευόμενος από την Έλλη Κοκκίνου, ενώ τελευταίοι ήταν οι Μάικ Μπατίστ, Ρομέιν Σάτο και Νικ Καλάθης.
Το παρών έδωσε και ο πρώην πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Νίκος Ρισβάς, ενώ αξίζει να σημειώσουμε ότι τους πράσινους υποδέχθηκε ο Βλάσης Σταθοκωστόπουλος, ο οποίος συνομίλησε μαζί τους για αρκετή ώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου