Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2011

Μια άλλη επιτυχία των αστυνομικών μας οργάνων!!!


Χθες το βράδυ αστυνομικά όργανα της Α. Δ. Αργολίδας που περιπολούσαν στην Ερμιονίδα στη θέση Βλαχοπουλέϊκα, εντόπισαν εγκαταλελειμμένο αυτοκίνητο Ι.Χ. Μάρκας SEAT χρώματος θαλασσί – γκρι. Στη διασταύρωση του αριθμού των πινακίδων που έκαναν στη συνέχεια διαπιστώθηκε, πως οι πινακίδες ήταν κλεμμένες από αυτοκίνητο Ι.Χ. γυναίκας που το είχε σταθμεύσει στην παραλία της Κόστας, για να μεταβεί στις Σπέτσες.

Τελικά η έρευνα απέδειξε πως με το αυτοκίνητο αυτό για το οποίο είχε δηλωθεί κλοπή στο Τ.Α. Γέρακα στις 15/12/2010 είχαν χρησιμοποιήσει οι ληστές στις 17/10/2010 ( δύο μέρες μετά) για τη ληστεία τους στην EuroΒank Πορτοχελίου.

Για την ιστορία του γεγονότος να πούμε πώς γι’ αυτή τη ληστεία έχουν συλληφθεί και ομολογήσει ένας αλλοδαπός Αλβανός και ένα ημεδαπός από την Πάτρα.

Με τις συνθήκες που επικρατούν στην ευρύτερη ελληνική κοινωνία και με τα μέσα που έχουν και το ανθρώπινο δυναμικό που διαθέτουν οι αστυνομικές μας υπηρεσίες,  για τον  αστυνομικό δ/ντη Αργολίδας Ταξίαρχο κ. Γιώργο Ντοκομέ και τα αστυνομικά του όργανα το πιο πάνω γεγονός θεωρείτε επιτυχία - με την έννοια,  πως τα άλλα μέλη της σπείρας ίσως σχεδίαζαν με το ίδιο αυτοκίνητο μια άλλη ληστεία ή κάποια άλλη παράνομη πράξη στην Ερμιονίδα.
ΣΤΑΜ.   ΔΑΜ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου