Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011

ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ


ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΑΝ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ 50 ΚΑΔΟΙ

Παραδόθηκαν ήδη στον Δήμο Επιδαύρου οι πενήντα (50) κάδοι ανακύκλωσης (από το σύνολο των 150 που πρόκειται να κατανεμηθούν στους τέσσερις (4) δήμους της Αργολίδας), σύμφωνα με τη σχετική κατανομή που έχει προταθεί από τους Δήμους στην Ελληνική Εταιρία Ανακύκλωσης (E.E.A.A.), ενώ μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να παραδοθούν και οι υπόλοιποι εκατό (100).
Σημειώνεται ότι σύμφωνα με τον αριθμό των κάδων που έχουν ζητηθεί, η κατανομή έχει ως εξής:
Δήμος Επιδαύρου : 55
Δήμος Ναυπλιέων : 30
Δήμος Άργους – Μυκηνών : 30
Δήμος Ερμιονίδας : 35
Αναφορικά με το θέμα , ο Υφυπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας & Κλιματικής Αλλαγής, κ. Γιάννης Μανιάτης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Ένα μικρό βήμα για ένα πολύ μεγάλο θέμα. Η ανακύκλωση αποτελεί τη μοναδική ουσιαστική λύση στο μεγάλο περιβαλλοντικό και κοινωνικό θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων, σε παγκόσμιο και τοπικό επίπεδο. Με τη διάθεση των 150 κάδων στους Δήμους της Αργολίδας, ξεκινάμε μια ελπιδοφόρα προσπάθεια να ανταποκριθούμε στα αιτήματα των πολιτών, να αντιμετωπίσουμε τα σημαντικά ζητήματα του περιβάλλοντος, να σχεδιάσουμε και να υλοποιήσουμε ένα μέλλον με πολύ μικρότερη σπατάλη φυσικών πόρων. Καλώ όλους τους πολίτες της Αργολίδας να στηρίξουν αποφασιστικά αυτή  την προσπάθεια .».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου