Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2011

Συγχαρητήρια από τον Γ.Ανδριανό στην αστυνομία για τις συλλήψεις εμπόρων ναρκωτικών.

 Ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός, για τις πρόσφατες συλλήψεις διακινητών μεγάλων ποσοτήτων ναρκωτικών, απηύθυνε συγχαρητήρια επιστολή προς τον Αστυνομικό Διευθυντή, τους άνδρες και τις γυναίκες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αργολίδας.

Στην επιστολή του, ο κ. Ανδριανός τονίζει, μεταξύ άλλων, τα εξής: 


«Θερμά συγχαρητήρια για τις πρόσφατες σημαντικές σας επιτυχίες που συμβάλλουν ουσιαστικά στον καθημερινό πόλεμο κατά των δικτύων εμπορίας ναρκωτικών που στόχο έχουν κυρίως τους νέους της πατρίδας μας. Επιτυχίες που έλαβαν χώρα κάτω από δύσκολες συνθήκες, με δεδομένες τις μεγάλες και σημαντικές ελλείψεις σε στελέχωση και υλικοτεχνικό εξοπλισμό που αντιμετωπίζει η Ελληνική Αστυνομία και η Αστυνομική Διεύθυνση Αργολίδας ειδικότερα και που έχω επισημάνει επανειλημμένα μέσω του Κοινοβουλευτικού Ελέγχου.

Θέλω να εξάρω για άλλη μια φορά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που καταβάλλουν οι άνδρες και οι γυναίκες της Αστυνομίας για να αντιπαρέλθουν αυτές τις ελλείψεις και αυτά τα κενά και να επιτελέσουν με επιτυχία το δύσκολο καθήκον τους, κερδίζοντας την αναγνώριση και την εκτίμηση της κοινωνίας μας.

Εύχομαι ολόψυχα καλή συνέχεια στο έργο σας».
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου