Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011

Γιάννης Ανδριανός:"Οφείλουμε να περιβάλλουμε τις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις με εμπιστοσύνη"


 Ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός συμμετέχοντας χθες, 21 Νοεμβρίου, στις εκδηλώσεις για την γιορτή των Ενόπλων Δυνάμεων έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Σήμερα, ημέρα που η πίστη μας τιμά τα Εισόδια της Θεοτόκου, γιορτάζουμε ταυτόχρονα την ημέρα των Ενόπλων μας Δυνάμεων που βρίσκονται υπό τη σκέπη της Υπερμάχου Στρατηγού.Σ’ αυτή την εξαιρετικά δύσκολη συγκυρία για την Ελλάδα και τους Έλληνες, οι άνδρες και οι γυναίκες των Ενόπλων Δυνάμεων, με χαλύβδινο φρόνημα και αποφασιστικότητα, διασφαλίζουν με τον καθημερινό τους αγώνα την εθνική μας ακεραιότητα και ανεξαρτησία.


Οφείλουμε λοιπόν να περιβάλλουμε τις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις και όλους όσοι τις στελεχώνουν με εμπιστοσύνη και να αναγνωρίζουμε έμπρακτα την καθοριστική τους συνεισφορά στην κοινή υπόθεση της ελευθερίας και της προκοπής της πατρίδας μας.

Και βεβαίως, ελπίζω ότι δεν θα δούμε πρακτικές και δεν θα ακούσουμε δηλώσεις όπως αυτές που έγιναν πριν από λίγο καιρό από κορυφαία στελέχη της Κυβέρνησης Παπανδρέου και προσέβαλαν με τον χειρότερο τρόπο τα εν ενεργεία και εν αποστρατεία στελέχη των Ενόπλων μας Δυνάμεων. Δηλώσεις, που έπληξαν το φρόνημα και στόχευαν στο να στραφεί η μία κοινωνική ομάδα εναντίον της άλλης για καθαρά μικροκομματικούς λόγους.

Οι χωρίς ίχνος κοινωνικής δικαιοσύνης πολιτικές πλήττουν το ίδιο όλες τις κοινωνικές ομάδες, όπως για παράδειγμα το χαράτσι του φόρου μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ, που έχουν φέρει εκατοντάδες χιλιάδες οικογένειες στην απόγνωση, γιατί πραγματικά δεν έχουν την δυνατότητα να πληρώσουν.

Και για αυτό πρέπει, ιδιαίτερα για αυτές τις περιπτώσεις, να υπάρξει ειδική μέριμνα από πλευράς της Πολιτείας ώστε να μην στερηθούν άδικα το κοινωνικό αγαθό της παροχής ηλεκτρικού ρεύματος.

Σε κάθε περίπτωση, είμαι βέβαιος ότι παρά τις τεράστιες δυσκολίες της συγκυρίας, οι Ελληνίδες και οι Έλληνες μπορούν να προσβλέπουν στις Ένοπλες Δυνάμεις μας, τόσο για την επίτευξη του ιερού καθήκοντος της προάσπισης της πατρίδας, όσο και ως πηγή φρονήματος και αυτοπεποίθησης.

Χρόνια πολλά σε όλους».
 
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου