Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2011

Αγανακτισμένοι και Μοτοσυκλετιστές διαμαρτυρήθηκαν έξω από το γραφείο του Γ.Μανιάτη στο Ναύπλιο.(βίντεο)

 Οι Αγανακτισμένοι Μοτοσικλετιστές Ελλάδας ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα της "Ομάδας Δράσης Ιρια Κάντια",προκειμένου να παρευρεθούν στην εκδήλωση αλληλεγγύης που διοργανώνεται και να παραλάβουν ρούχα  κουβέρτες και τρόφιμα που θα έχουν συγκεντρωθεί, για αυτό το σκοπό ταξίδεψαν σήμερα Κυριακή 13/11/2011 στην Αργολίδα.


 Στα πλαίσια αυτής της εκδήλωσης οι αγαναχτισμένοι οδηγοί μαζί με τους Αγανακτισμένους και μοτοσυκλετιστές του Ναυπλίου, έκαναν πορεία στο Ναύπλιο και διαμαρτυρήθηκαν με κόρνες και μαρσαρίσματα των μηχανών τους για μισή ώρα έξω από το γραφείου του Υφ/γου Π.Ε.Κ.Α της νέας κυβέρνησης Γ.Μανιάτη στην οδό Μπουμπουλίνας στο Ναύπλιο.Να σημειωθεί πως ο υφ/γος ήταν στο γραφείο του και μόλις είχε τελειώσει συνέντευξη τύπου που έδωσε στα τοπικά κανάλια του νομού.

 Είμαστε ενωμένοι και πιο δυνατοί, όχι μόνον Αγανακτισμένοι αλλά Αποφασισμένοι και τώρα πια Οργισμένοι. Αφήνουμε τις κομματικές σημαίες και τους πολιτικούς που μας έφτασαν έως εδώ και υποθήκευσαν το μέλλον μας, και ενωνόμαστε για τον αγώνα προς τον κοινό σκοπό, δήλωσαν.
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου