Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011

Δημοψήφισμα τέλος - διεργασίες για μεταβατική κυβέρνηση Ο Παπανδρέου πήρε πίσω την εξαγγελία του αλλά δεν παραιτείται. Επαφές Ρέππα-Αθανασάκη με συνεργάτες Σαμαρά για τη μεταβατική κυβέρνηση … χωρίς Παπανδρέου. Τηλεφωνική επικοινωνία Παπανδρέου-Σαμαρά. Oλόκληρη η εισήγηση του πρωθυπουργού.

Παπαδήμος – Σημίτης για την επόμενη ημέρα

Φύγε και άλλαξε κυβέρνηση που θα εξασφαλίσει την τήρηση της Συμφωνίας της 26ης Οκτωβρίου η “ομόφωνη εντολή” στον Παπανδρέου από τις Κάννες. 
 
03.11.2011 | 18:32

ΤΩΡΑ: Ομιλία Παπανδρέου στην Κ.Ο - Πήρε πίσω το δημοψήφισμα - Προσπαθεί να κερδίσει χρόνο - Μίλησε με Σαμαρά

- Ελάχιστα τα χειροκροτήματα από τους βουλευτές του
- Δεν τον αμφισβήτησε κανείς στο υπουργικό - Λίγο πριν τις 6 μίλησε με τον αρχηγό της ΝΔ
- "Χρειάστηκε να απειλήσουμε με δημοψήφισμα για να δεχτεί ο Σαμαράς κυβέρνηση εθνικής ενότητας"
 - Τι είπαν Διαμαντοπούλου, Ραγκούσης και Λοβέρδος στο υπουργικό
- Τουλάχιστον 100 βουλευτές δηλώνουν πιστοί στον Παπανδρέου
- Στις 8 θα μιλήσει και στη Βουλή
- ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

 

Δεν παραιτείται ο Παπανδρέου πριν τη διαπραγμάτευση για νέα κυβέρνηση

Τελευταία ενημέρωση: 03/11/2011 18:14
Δεν θα παραιτηθεί ο Πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, έως ότου διαπραγματευτεί με τον αρχηγό της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά για σχηματισμό νέας μεταβατικής κυβέρνησης, σύμφωνα με πληροφορίες από το Υπουργικό Συμβούλιο που ολοκληρώθηκε το απόγευμα. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως θα πάει κανονικά αύριο για την ψήφο εμπιστοσύνης. Σε εξέλιξη η ομιλία του Πρωθυπουργού στην Κοινοβουλευτική Ομάδα. Διαβάστε ολόκληρη την ομιλία του Πρωθυπουργού στο Υπουργικό Συμβούλιο.
Διεργασίες βουλευτών ΠΑΣΟΚ - ΝΔ σε αναζήτηση λύσηςReuters: Τον Παπαδήμο προτείνουν για πρωθυπουργό βουλευτές του ΠΑΣΟΚΔιαμαντοπούλου-Λοβέρδος: Προέχει η εθνική ενότηταΑ. Κακλαμάνης: Καταλλαγή για να μην αλληλοσφαγούμεΔαμανάκη: Να διασφαλιστεί η παραμονή της Ελλάδας στο ευρώΔ. Λιντζέρης: Να δρομολογηθούν ομαλές πολιτικές εξελίξεις«Όχι» στο δημοψήφισμα λένε βουλευτές του ΠΑΣΟΚΔιαμαντοπούλου: «Νιώθω βαθιά προσβεβλημένη από το ύφος και τις δηλώσεις Μέρκελ και Σαρκοζί»Α. Κακλαμάνης: «Δύο λέξεις έχω στο μυαλό μου, καταλλαγή και πατρίδα»Παπανδρέου: Πιθανότατα στις 4 Δεκεμβρίου το δημοψήφισμα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου