Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2011

01.11.2011 | 19:30

Το κρίσιμο υπουργικό μιας μετέωρης κυβέρνησης - Υπουργοί και βουλευτές "αδειάζουν" τον Παπανδρέου

- Ανοικτή διαφοροποίηση Βενιζέλου - Λοβέρδου
- Ανεξάρτητη η Αποστολάκη - Β.Παπανδρέου, Εύα Καϊλή και Χ. Κεφαλίδου, Τ. Αντωνίου ζητούν κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας
- ΟΛΑ τα σενάρια για τις δραματικές πολιτικές εξελίξεις
- Αναμένεται νέα παρέμβαση των τριών (Λοβέρδου, Διαμαντοπούλου, Ραγκούση)
ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Μετά την ανακοίνωση του δημοψηφίσματος

Μέρκελ – Σαρκοζί: Θα εφαρμοστεί
το σχέδιο διάσωσης της Ελλάδας

Τελευταία ενημέρωση: 01/11/2011 17:19
Αποφασισμένοι να εφαρμόσουν το σχέδιο διάσωσης της Ελλάδας εμφανίζονται ο πρόεδρος της Γαλλίας Νικολά Σαρκοζί και η καγκελάριος της Γερμανίας Άνγκελα Μέρκελ, σύμφωνα με σημερινές δηλώσεις τους και μετά τις «αναταράξεις» που προκάλεσε η ανακοίνωση του Πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου για δημοψήφισμα. Εν τω μεταξύ, οι δύο ηγέτες συμφώνησαν να συναντηθούν αύριο στις Κάννες με αξιωματούχους της ελληνικής κυβέρνησης, του ΔΝΤ και της ΕΕ.
Παπανδρέου: Αιφνιδίασε τους πάντες με το δημοψήφισμα

Εκτάκτως Yπουργικό Συμβούλιο το απόγευμα

Τελευταία ενημέρωση: 01/11/2011 15:55
Μετά τις ανεξαρτητοποιήσεις και τις δηλώσεις βουλευτών νωρίτερα σήμερα το μεσημέρι, η προγραμματισμένη κυβερνητική σύσκεψη μετατρέπεται εκτάκτως σε Υπουργικό Συμβούλιο.
Ανεξάρτητη βουλευτής η Μιλένα ΑποστολάκηΤην παραίτηση Παπανδρέου ζητούν έξι στελέχη του ΠΑΣΟΚΤη σύγκληση του Συμβουλίου Πολιτικών Αρχηγών ζητά η Βάσω Παπανδρέου από τον ΠαπούλιαΕκλογές ζητά η αντιπολίτευσηΔιαφωνούν με το δημοψήφισμα ΕΒΕΑ και ΕΣΕΕΠαπανδρέου: Αιφνιδίασε τους πάντες με το δημοψήφισμαΒάσω Παπανδρέου: Να συγκληθεί Συμβούλιο Αρχηγών για κυβέρνηση εθνικής ενότηταςΠαπανδρέου: Ζητώ δημοψήφισμα και ψήφο εμπιστοσύνηςΒενιζέλος: Να αποφασίσει ο λαός αν θέλει να μείνουμε στην Ευρώπη ή να γυρίσουμε στη δραχμή
Τον ρίχνουν... Ραγδαίες και δραματικές είναι οι εξελίξεις καθώς όλα δείχνουν ότι ούτε η κυβέρνηση θα φτάσει στην ψήφο εμπιστοσύνης, ούτε η χώρα στο δημοψήφισμα. "Προειδοποιεί" η Ε. Καϊλή μετά την ανεξαρτητοποίηση της Αποστολάκη. Στις Κάννες για το G-20 την Τετάρτη ο Γ. Παπανδρέου.

Πολιτικό sell-off στο Χρηματιστήριο της Αθήνας

Σε κατακόρυφη πτώση υποχρέωσαν μετοχές και δείκτες του Χ.Α. οι ακροβασίες της κυβέρνησης σχετικά με το δημοψήφισμα.

Juncker: Εάν οι Έλληνες πουν "όχι", δεν αποκλείεται η χρεοκοπία

"Εάν οι Έλληνες απορρίψουν το πρόσφατο πακέτο διάσωσης, η χώρα μπορεί να καταλήξει σε χρεοκοπία". Για πιθανή μεγάλη αναστάτωση προειδοποιεί ο επικεφαλής της Παγκόσμιας Τράπεζας. 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου