Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2017

ΑΞΙΟΣ ΕΠΑΙΝΩΝ Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΝΑΥΠΛΙΟΥ


Άξιος επαίνων είναι ο διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ναυπλίου Πύραρχος Βασίλειος Αλεξόπουλος μιας κι η δράση του στην κατάσβεση των πυρκαγιών είναι κάτι περισσότερο από ενεργή . 

Ο Διοικητής της ΠΥ Ναυπλίου συντονίζει εδώ και δύο χρόνια με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την Πυροσβεστική δύναμη της περιοχής που καλύπτει η υπηρεσία τους που εκτός από τον Δήμο Ναυπλιέων, καλύπτει τις περιοχές του Δήμου Ερμιονίδος αλλά και τα νησιά Πόρος, Σπέτσες και Ύδρα. 
 

Είναι παντρεμένος με την σύζυγο του να υπηρετεί και αυτή στο πυροσβεστικό σώμα ενώ είναι πατέρας ενός ανήλικου παιδιού και με καταγωγή από τα Καλάβρυτα. 

Με αποφασιστικότητα που ξεπερνά πολλές φορές τα διοικητικά του καθήκοντα έρχεται ο ίδιος αντιμέτωπος με την φωτιά ή ακόμα και με τον απεγκλωβισμό θυμάτων σε τροχαία ατυχήματα. 

Η επιλογή του να ενταχθεί στο Πυροσβεστικό Σώμα ήταν παιδικό του όνειρο και η απόφαση του αυτή αποδείχθηκε σοφή καθώς υπηρετεί στο Πυροσβεστικό Σώμα αρκετά χρόνια και τα συμβάντα που έχει καλύψει αμέτρητα, με το παράτολμο θάρρος που δείχνει σε κάθε συμβάν να πηγάζει από την θέληση του για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και την αγάπη του για αυτό που κάνει.

Έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη και τον σεβασμό των συναδέλφων του αλλά παράλληλα τους θεωρεί όλους σαν μια οικογένεια, έχοντας άριστες σχέσεις ακόμα και με χαμηλόβαθμα στελέχη ενώ έχει αποκτήσει πάρα πολλούς φίλους, καθώς όπως συνήθως λέει, το Πυροσβεστικό επάγγελμα είναι ομαδικό,  ο ένας εξαρτάται από τον άλλον!
 

Ο Πύραρχος Βασίλης Αλεξόπουλος δεν κάνει διακρίσεις, ούτε επαναπαύεται στο αξίωμά του, το έχει αποδείξει πολλές φορές. Μάλιστα πρόσφατα στην πυρκαγιά στην παραλιακή Ναυπλίου Νέας Κίου στον καταυλισμό των Αθιγγάνων δεν δίστασε ο ίδιος να πάρει μία κλάρα, ακόμα και με τα πόδια του έσβηνε μικροεστίες, ώστε  να αποτρέψει τη φωτιά να μπει στον καταυλισμό και να καταστρέψει το φτωχική περιουσία των ανθρώπων αυτών.  


--
STUDIO B&G ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ - Γ.ΡΑΣΣΙΑΣ

ΠΑΝΕΜΟΡΦΑ ΚΛΑΣΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΑΝΤΙΚΕΣ ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ


Αγώνας regularity με αυτοκίνητα από το 1951 έως και πιο σύγχρονα,  διεξάγεται αυτές τις ημέρες στην Ελλάδα, και συγκεκριμένα στην Στερεά Ελλάδα και στην Πελοπόννησο, Ναύπλιο Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2017. Τα 25 πανέμορφα αμάξια  του Via Hellenica classic 2017 που ξεκίνησαν από το Ντίσελντορφ πέρασαν μέσω Ανκόνας στην Πάτρα στις 18 Σεπτεμβρίου, συνέχισαν σε  Κυλλήνη, Ολυμπία, Καλαμάτα, Μάνη,  Μονεμβασιά, Βυτίνα και σταμάτησαν το βράδυ της Παρασκευής 22 Σεπτεμβρίου 2017 στο Ναύπλιο. 


Οι αντίκες κέρδισαν τις εντυπώσεις και αποτέλεσαν θέμα φωτογράφισης από περαστικούς και ταξιδιώτες που στάθηκαν μπροστά στις "κούκλες" στο λιμάνι. Οι συμμετέχοντες, διανύοντας περίπου 240 με 300 χλμ την μέρα, και που αγωνίζονται σε 28 ειδικές διαδρομές ακριβείας  θα συνεχίσουν στην Επίδαυρο, τα βουνά της Αργολίδας, θα περάσουν τον ισθμό της Κορίνθου, θα συνεχίσουν στους Δελφούς τα Μετέωρα και θα τερματίσουν στην Ηγουμενίτσα, στις 28 Σεπτεμβρίου όπου θα γίνει και η απονομή.


--
STUDIO B&G ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ - Γ.ΡΑΣΣΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου