Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου 2017

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


Ένας μικρός γαλαζοκότσιφας στην παραλία του Αγίου Νικολάου στην πόλη του Ναυπλίου, Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου 2017.

ΝΑΥΠΛΙΟ-ΧΤΥΠΗΜΕΝΗ ΑΛΕΠΟΥ




Μία ενήλικη αλεπού θανάσιμα χτυπημένη στο δρόμο προς το κάστρο του Παλαμηδιού στο Ναύπλιο. Η άτυχη αλεπού ήταν χτυπημένη με καραμπίνα στο πέσω μέρος και της είχε αφαιρεθεί η ουρά της. 

ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ ΤΟΥ ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΟΝΟΙΑ ΝΑΥΠΛΙΟΥ


Την Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου 2017 η Εκκλησία μας εορτάζει τη μετάσταση του Αγίου Ενδόξου Αποστόλου και Εὐαγγελιστού  Ιωάννου του Θεολόγου και πανηγυρίζει ο ομώνυμος  Δημοτικός Ιερός Ναός του  Αγίου στην Πρόνοια Ναυπλίου. Την παραμονή της εορτής, Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου τελέσθηκε   Μέγας πανηγυρικός Εσπερινός  μέτ΄ Αρτοκλασίας, ιερουργούντος του Ναυπλιώτη  αρχιμανδρίτη Χρυσοστόμου Καλαθά, από την μητρόπολη Ιλίου Αχαρνών και Πετρουπόλεως.

Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου 2017

Η ΕΟΡΤΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ ΤΟΥ ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΣΤΟ ΕΚΚΛΗΣΑΚΙ ΤΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΝΟΙΑ ΝΑΥΠΛΙΟΥ


Την Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου 2017 η Εκκλησία μας εορτάζει τη μετάσταση του Αγίου Ενδόξου Αποστόλου και Εὐαγγελιστού  Ιωάννου του Θεολόγου και πανηγυρίζει ο ομώνυμος  δημοτικός Ιερός Ναός του  Αγίου στην Πρόνοια Ναυπλίου. Την παραμονή της εορτής, Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου τελέσθηκε   Μέγας πανηγυρικός Εσπερινός  μέτ΄ Αρτοκλασίας, ιερουργούντος του Ναυπλιώτη  αρχιμανδρίτη Χρυσοστόμου Καλαθά, από την μητρόπολη Ιλίου Αχαρνών και Πετρουπόλεως.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου