Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2017

Η Ευαγγελίστρια Πειραιώς θα εορτάσει τα 140 χρόνια από την γέννηση του Αγίου Λουκά του ιατρού



Συμπληρώνονται φέτος 140 χρόνια από την γέννηση του Αγίου Λουκά του Ιατρού και η Ενορία μας προγραμματίζει μια σειρά εορταστικών εκδηλώσεων, που θα πραγματοποιηθούν από τις 8 έως τις 14 Οκτωβρίου, στο πλαίσιο του προγράμματος «ΕΝΟΡΙΑ εν δράσει…».

Κυριακή 8 Οκτωβρίου
Σύμφωνα με το πρόγραμμα του αφιερώματος, την Κυριακή 8 Οκτωβρίου, θα γίνει η υποδοχή του Ιερού λειψάνου και της άφθαρτης καρδιάς του Αγίου Λουκά του ιατρού, από την Ιερά Μητρόπολη Αργολίδος και θα τελεσθεί Εσπερινός χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Δημητριάδος κ. Ιγνατίου.

Μετά το πέρας του Εσπερινού, θα μιλήσουν για τον Άγιο ο Σεβασμιώτατος, ο Πρωτοσύγκελος της Ιεράς Μητροπόλεως Σισανίου και Σιατίστης, Αρχιμ. Εφραίμ Τριανταφυλλόπουλος και ο Πρωτοπρεσβύτερος Σπυρίδων Βασιλάκος, Διευθυντής του Ραδιοφωνικού Σταθμού «Βοιωτική Εκκλησία».

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΡΥΜΟΥΛΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΣΚΑΦΟΥΣ ΠΟΥ ΒΥΘΙΣΤΗΚΕ ΣΤΟΝ ΑΡΓΟΛΙΚΟ ΚΟΛΠΟ - ΣΩΟΣ Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΕΠΙΒΑΤΗΣ




 

Επιχείρηση ρυμούλκησης στήθηκε στο Τολό Αργολίδας για το σκάφος που βυθίστηκε την  Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2017  δυτικά της νήσου Ψηλής στον Αργολικό κόλπο. Η εντολή για τη διάσωσή του μοναδικού επιβάτη έγινε  από πλωτό σκάφος του λιμεναρχείου Ναυπλίου που  τον εντόπισε και τον περισυνέλεξε.

Εγκαινιάσθηκε η πλατεία ηρώου στις Λίμνες Αργολίδας


Η νέα πλατεία ηρώου στο Δημοτική Κοινότητα Λιμνών του Δήμου Άργους Μυκηνών εγκαινιάσθηκε το απόγευμα της Κυριακής από τον Δήμαρχο Άργους Μυκηνών Δημήτρη Καμπόσο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου