Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2017

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Εικόνες από τον Αγιασμό για τη νέα Σχολική χρονιά στην Αργολίδα, Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2017.

ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΣΤΟ 3 ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΤΗ ΠΡΟΝΟΙΑ ΝΑΥΠΛΙΟΥ




Με τον καθιερωμένο αγιασμό ξεκίνησε η σχολική χρονιά στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Ναυπλίου, Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2017. Την τελετή του αγιασμού τέλεσε ο Ιερέας  π. Κωνσταντίνος Σιέρος εφημέριος του ιερού ναού Αγίας Τριάδος Ναυπλίου. Στον αγιασμό παρευρέθηκαν οι Δημοτικοί σύμβουλοι του Δήμου Ναυπλιέων, Νάντια Σμυρναίου  Φ.Μίχος, οι δάσκαλοι του σχολείου και οι γονείς των μαθητών. Καλή σχολική χρονιά ευχήθηκε η διευθύντρια του σχολείου Χ.Σαββάκη. 

ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΛΥΚΕΙΟ ΑΡΓΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ


Ο καθιερωμένος αγιασμός στο σχολικό συγκρότημα που φιλοξενεί το 1ο Λύκειο και 2ο & 3ο Γυμνάσιο Άργους έγινε την Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2017 από τον Σεβ. Μητροπολίτη Αργολίδας Νεκτάριο.

ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΣΤΟ 1 ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΝΑΥΠΛΙΟΥ


Τελετή αγιασμού για την νέα σχολική χρονιά έγινε και στο 1ο Δημοτικό σχολείο Ναυπλίου, Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου2017.  Τον Αγιασμό τέλεσε ο Ιερέας π. Βασίλειος Γκολέμης και π. Βασίλειος Σουλάνδρος. Ενώ παραβρέθηκαν ο αντιδήμαρχος  του Δήμου Ναυπλιέων Κ.Ρούτουλας εκπαιδευτικοί και γονείς. Καλή σχολική χρονιά ευχήθηκε η διευθύντρια του σχολείου κ. Παγούνη.

ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΣΤΟ 1 ΚΑΙ 2 ΛΥΚΕΙΟ ΝΑΥΠΛΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ


Αγιασμός τελέστηκε στο 1ο και 2ο Λύκειο Ναυπλίου για την νέα σχολική χρονιά από τον Μητροπολίτη Αργολίδας Νεκτάριο, Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2017.

ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΣΤΟ 1 ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΡΓΟΥΣ


 Ο μικρός μαθητής τη έκτης δημοτικού δίνει το σύνθημα χτυπώντας το κουδούνι με παραδοσιακό τρόπο, για την έναρξη της νέας Σχολικής χρονιάς στο πρώτο Δημοτικό Σχολείο στην πόλη του Άργους, Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2017. 

ΑΡΓΟΛΙΔΑ-ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΩΝ ΜΥΛΩΝ


Το πρώτο κουδούνι χτύπησε για τους μαθητές στο δημοτικό σχολείο των Μύλων στην Αργολίδα , όχι  όμως από τους δασκάλους αλλά από τους γονείς μιας και το σχολείο έκλεισε με απόφαση του Υπουργείου Παιδείας για την εξοικονόμηση πόρων. Το πρωί της Δευτέρας 11 Σεπτεμβρίου οι γονείς άνοιξαν το κλειδωμένο σχολείο με κόβοντας την αλυσίδα που ήταν κλειδωμένη η κεντρική είσοδος.

Κυριακή, 10 Σεπτεμβρίου 2017

ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΣΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ


Φιλικός ποδοσφαιρικός αγώνας διεξήχθη στο Ναύπλιο, με σκοπό την οικονομική ενίσχυση της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου ακρωτηριασμένων Ελλάδας. Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε στο ΔΑΚ Ναυπλίου την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου και ώρα 17:00, μεταξύ της εθνικής ομάδας ακρωτηριασμένων και ομάδας παλαιμάχων ποδοσφαιριστών Α΄ Εθνικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου