Δευτέρα 7 Μαρτίου 2011


 
ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΟ UNION ΚΑΙ ΣΕ ΥΨΗΛΟΒΑΘΜΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ - 03/03/2011
Αθήνα 3 Μαρτίου 2011
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΟ UNION
ΚΑΙ ΣΕ ΥΨΗΛΟΒΑΘΜΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ


Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,

Τις τελευταίες ημέρες παρατηρείται το φαινόμενο κάποιοι συνδικαλιστές του UNION υπό την αιγίδα της Τομεάρχισσας κ. Καραγιάννη, η οποία προφανώς φοβάται για την πιθανή απώλεια της θέσης της, περιφέρονται στα BUSINESS CENTER και προσπαθούν να πείσουν τους συναδέλφους μας να γραφτούν στο σωματείο τους προκειμένου να έχουν πολλά μέλη στο UNION σε περίπτωση συγχώνευσης με την ALPHA BANK για να μπορέσουν να επικρατήσουν στον νέο Όμιλο μεταφέροντας τα «καλά» που έχουμε στην EUROBANK.
Ρωτήστε τους συγκεκριμένους «συνδικαλιστές» που ενδιαφέρονται μόνο για την καρέκλα τους, γιατί θέλουν να καταργήσουν την σύμβαση μονιμότητας που υπάρχει στην ALPHA BANK τα επιδόματα υπογραφών, τις προαγωγές κατ’ αρχαιότητα και κατ’ εκλογήν, προφανώς εκτελούν διατεταγμένη υπηρεσία για να μην περάσουν και στη EUROBANK όλα αυτά τα δικαιώματα, και θέλουν να μοιράσουν την φτώχια μας και στους άλλους.
Δεν ξέρουμε εάν γίνει κάποια συγχώνευση και πότε. Αυτό που είναι σίγουρο είναι όταν θα έρθει αυτή η ώρα οι μόνοι που θα έχουν πρόβλημα θα είναι οι συνδικαλιστές του UNION που θα πάψουν να νέμονται προνόμια για την συνδικαλιστική «απραξία» τους.

ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΤΟΥΣ ΞΕΡΟΥΝ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ
ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Για το Υπηρεσιακό Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος Ο Γεν. Γραμματέας



Ι. Κουτσογιάννης Ν. Κοτσακιλάφης

ΥΓ. ΑΠΛΩΣ ΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΙΣ ΔΑΦΝΕΣ ΤΟΥ UNION
ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟΧΩΝ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΤΟΥ 2006
ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΑΜΕΤΑΘΕΤΟΥ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ
ΤΟΝ ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2005
ΠΑΡΑΚΑΜΨΗ ΤΗΣ Ο.Τ.Ο.Ε. ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ THE MALL & COSMOS MEDITERRANIAN ΜΕ ΔΙΕΥΡΥΜΕΝΟ ΩΡΑΡΙΟ (ΒΑΡΔΙΕΣ – ΣΑΒΒΑΤΟ) ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2006

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου