Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011

01 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011

Παρασκευή, 1 Απριλίου 2011

Αποκλειστικό:Ο Καμπόσος στήνει διόδια προς Ναύπλιο!!! Θα γίνει της Κερατέας...


Πόλεμος είναι σε εξέλιξη από χθες το βράδυ που έγινε γνωστό, ανάμεσα στους δυο μεγαλύτερους δήμους της Αργολίδας .Αιτία η αιφνίδια κίνηση του δημάρχου Άργους- Μυκηνών Δ.Καμπόσου, να τοποθετήσει σταθμούς διοδίων στις εξόδους της πόλης του Άργους προς Ναύπλιο .
 Ο δήμαρχος κινήθηκε σιωπηλά ,και με την συγκατάθεση του περιφερειάρχη Π.Τατούλη που ενέκρινε την κίνηση αυτή,δεν θα μπορούσε εξάλλου να κάνει διαφορετικά μιας και ο Καλλικράτης δίνει την δυνατότητα αυτή στους δήμους, προχώρησε στην οικονομοτεχνική μελέτη των σταθμών διοδίων,που θα κατασκευαστούν στις εξόδους της πόλης του Αργους προς Ναύπλιο.

Την κατασκευή θα αναλάβουν οι τεχνικές υπηρεσίες του δήμου, καθώς διαθέτουν όλα τα σχεδία της κατασκευής αφού πρόκειται για προκάτ εγκαταστάσεις που έχουν δοκιμαστή και στο εξωτερικό(φώτο με την μακέτα του έργου).

Ο ένας σταθμός όπως βλέπετε και στην εικόνα θα τοποθετηθεί στην διασταύρωση των οδών Αργους-Ναυπλίου με τον δρόμο που οδηγεί στο χωριό Λάλουκα,στο ύψος του εργοστασίου Φραγκίστα.
 Ο δεύτερος σταθμός όπως βλέπετε επίσης στην φωτογραφία θα τοποθετηθεί στην παραλιακή οδό Ν.Κίου Ναυπλίου στην διασταύρωση με τον δρόμο που οδηγεί στον βιολογικό.

 Η σκέψη του δημάρχου για την κίνηση αυτή εντάσσεστε στο γενικότερο πνεύμα που διακατέχει την δημοτική αρχή του δήμου Αργους Μυκηνών, ώστε να ανακοπή με αυτόν τον τρόπο η διαρροή χρημάτων απο το Αργος προς το Ναύπλιο, δεδομένου πως οι κάτοικοι του Αργους θα πληρώνουν για να εξέλθουν απο την πόλη, ενώ στο ρεύμα εισόδου στο Αργος δεν θα εισπράττονται διόδια.Με αυτόν τον τρόπο πιστεύει ο δήμαρχος πως ο πολίτης του Αργους θα προτιμήσει να μείνει στην πόλη παρά να πληρώσει διόδια πηγαίνοντας στο Ναύπλιο,και ο δήμος θα αυξήσει με τον τρόπο αυτό τα έσοδά του,και θα τονώσει σημαντικά την τοπική οικονομία.

 Μεγάλο πρόβλημα βέβαια δημιουργήτε στην πόλη του Ναυπλίου, όπου έχει κηρυχθεί,απο χθες το βράδυ που το έμαθαν σε κατάσταση πολέμου με απρόβλεπτες διαστάσεις,προς το παρών σκέφτονται την προσφυγή για διαφυγόντα κέρδη,και είναι σε επαφή με πολιτικούς και νομικούς κύκλους για να δουν πως θα δράσουν από δω και πέρα, ώστε να σταματήσουν το έργο.

 Οι επόμενες μέρες,θα θυμίζουν Κερατέα δήλωσε αντιδήμαρχος του δήμου Ναυπλίου...

1 σχόλιο: