Τρίτη 8 Μαρτίου 2011

Τρίτη, 8 Μαρτίου 2011

Το κακό τους το ... γούστο!!!


 Κινδυνεύουμε να μας πούνε πως με τίποτα δεν είμαστε ευχαριστημένοι,και πως έχουμε για τα πάντα μια πικρή κουβέντα να πούμε. Βέβαια τα πράγματα δεν είναι έτσι,αν γράφουμε την κρητική μας για διάφορα που γίνονται γύρω μας,και τα βλέπουμε τέτοιες μέρες και στα κανάλια, είναι γιατί φτάνουν στα αυτιά μας από πολίτες,και άλλα έρχονται και σε αντίθεση με την αισθητική μας.Δεν έχουμε προσωπικά με κανέναν και ούτε θέλουμε να δημιουργήσουμε κόντρες και οτιδήποτε άλλο.Θα μας πείτε τώρα γιατί τα γράφετε αυτά, διαβάστε παρακάτω σχόλια για αυτά που είδαμε αυτές τις μέρες και θα καταλάβετε.



  • Ναύπλιο :Το βράδυ της καύσης του καρνάβαλου. Κάπου γύρω στις 7 και μισή ένα συγκεντρωτικό φως από κανονάκι στοχεύει το μπαλκόνι στον δεύτερο όροφο που στεγάζετε τώρα το παράρτημα του πανεπιστημίου HARVARD στο Ναύπλιο. Όλοι είπαν ρε παιδιά κάτι θα γίνει, κάτι θα βγει από εκεί. Τελικά βγαίνει ο αντιδήμαρχος και ο δήμαρχος σαν τύπου καίσαρες από το μπαλκόνι του παλατιού. Ποιανού ιδέα ήταν αυτή,να κάνουν εμφάνιση από τόσο ψηλά,δεν μπορούσαν να είναι κάτω στον κόσμο, έπρεπε να βγουν σαν άλλοι...ηγέτες απολυταρχικών καθεστώτων για να κάνουν το καθιερωμένο τους διάγγελμα στον λαό. Κατεβείτε κανένα σκαλί, μάλλον κανέναν όροφο κύριοι,δεν θα χάσετε από το πολιτικό σας ύψος.
  • Αργος-Ν.Κίος: Κατά την παρέλαση των καρναβαλιστών. Αυτό το στήσιμο και στις δυο πόλεις,των τοπικών αρχόντων σε κάτι... αυτοσχέδιους πάγκους με θρανία αν δεν κάνουμε λάθος, τέλος πάντων, από υπερυψωμένες εξέδρες, ποιανού φωτισμένου μυαλού ιδέα ήταν.Τι νομίζατε κύριοι ότι παρακολουθούσατε, παιδιά ντυμένοι μασκαράδες ήταν!!!Και στο κάτω κάτω, ποιοι νομίζετε ότι είστε,η επιτροπή αξιολόγησης του ΔΝΤ. Προσγειωθείτε γιατί ο Καλλικράτης μας φαίνεται πως σας φύσηξε πολύ αέρα στα ...μυαλά.Δεν θα ήταν καλύτερα αν ήσασταν και εσείς κάτω με τον κόσμο,και αν δεν το αισθανόσασταν,ας κάνατε πως διασκεδάζετε και εσείς.Με αυτόν το τρόπο θα δείχνατε πως πρωταγωνιστές στην συγκεκριμένη εκδήλωση ήταν τα παιδιά και ο κόσμος,που συμμετείχαν στην παρέλαση,και όχι...ΕΣΕΙΣ!!!
  • Κολοκοτρώνης: Τουλάχιστον άστοχη η μεταμφίεση του κυρίου,και πραγματικά λυπηρό το γεγονός ότι κάνατε τον Κολοκοτρώνη μασκαρά,και μετά κάτι τύποι με αυξημένο το αίσθημα του πατριωτισμού μας κάνουν και μάθημα,για τα ιερά και τα όσια της φυλής μας.Αν δεν είναι ιερό το πρόσωπο του Κολοκοτρώνη για κάθε Ελληνα τότε,να ντυθείτε και του χρόνου!!!
  • Άγιος Δημήτριος του δήμου Επιδαύρου: Το είδαμε και αυτό στην τηλεόραση, μπροστά στην εκκλησιά του χωριού να εξελίσσετε χορός μασκαράδων.Ως γνωστό η εκκλησιά είναι αντίθετη με τα έθιμα του καρναβαλιού,και δεν είναι ώρα να το αναπτύξουμε το θέμα, σημασία έχει πως είναι αντίθετη και αυτό τουλάχιστον πρέπει να το σεβαστούν,αν όχι οι συμμετέχοντες στις καρναβαλικές εκδηλώσεις, τουλάχιστον οι διοργανωτές τους. Πρέπει μπροστά στην εκκλησιά να διεξάγονται όλα αυτά τα σεξουαλικά καραγκιοζιλίκια; όπως κάποιος ντυμένος γριά,που διέθετε και το μαρκούτσι του Γκουζγκούνη,να το επιδεικνύει σε κάθε ευκαιρία. Ακούσαμε και τον δήμαρχο να λέει για το χωριό,το ποσό ζωντανό είναι,και οι κάτοικοι του πόσο γλεντζέδες είναι, και... κρατηθείτε, πως ψηφίζουν και καλά. Ήμαρτον δηλαδή... εκτός αν μίλαγε το κρασί!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου