Τρίτη 8 Μαρτίου 2011




Eπιτυχία της Καρναβαλικής Παρέλασης τους Άργους





Εκ μέρους του Δήμου Άργους – Μυκηνών, τα Διοικητικά Συμβούλια των Δημοτικών Κοινωφελών Επιχειρήσεων Άργους και Νέας Κίου ευχαριστούμε θερμά όλους, όσοι συνέβαλλαν στην μεγάλη επιτυχία των Αποκριάτικων Εκδηλώσεων του Δήμου μας, με αποκορύφωμα τις Καρναβαλικές Παρελάσεις που πραγματοποιήθηκαν στη Νέα Κίο και στο Άργος.
Ειδικότερα, ένα μεγάλο ευχαριστώ στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, τον Εμπορικό Σύλλογο Άργους, τους επαγγελματίες, τους Συλλόγους Γονέων & Κηδεμόνων Α/θμιας – Β/θμιας Εκπ/σης ς, τους Πολιτιστικούς & Μορφωτικούς Συλλόγους, τις ομάδες παιδιών και ενηλίκων που συμμετείχαν στο Κυνήγι του Κρυμμένου Θησαυρού, τις μεμονωμένες καρναβαλικές ομάδες, καθώς και τους χορηγούς. Επίσης, ευχαριστούμε τα Τοπικά Συμβούλια του Δήμου μας, την Αστυνομική Υποδ/νση, το Αστυνομικό Τμήμα & το Τμήμα Τροχαίας Άργους, την Πυροσβεστική Υπηρεσία, το εργατοτεχνικό προσωπικό του Δήμου μας, τους εθελοντές-οδηγούς των αρμάτων της παρέλασης για την πόλη του Άργους καθώς και τους εθελοντές πολίτες που προσέφεραν αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες τους.
Ιδιαίτερα για την Καρναβαλική Παρέλαση στο Άργος αξίζει να επισημάνουμε ότι η συμμετοχή του κόσμου ξεπέρασε κάθε αισιόδοξη πρόβλεψή μας, αφού παραβρέθηκαν περισσότερα από 15.000 άτομα δίνοντας ρυθμό στις ομάδες που παρέλασαν με το ζεστό τους χειροκρότημα.
Αποτέλεσμα αυτής της τεράστιας συμμετοχής του κόσμου ήταν και η τόνωση της τοπικής αγοράς τις 20 αυτές ημέρες των αποκριάτικων εκδηλώσεων. Παρά τις αντίξοες οικονομικές συνθήκες της εποχής μας και με αντίπαλο τον ελάχιστο χρόνο που είχαμε στη διάθεσή μας, θέλουμε να πιστεύουμε ότι πετύχαμε το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα σε όλο τον διευρυμένο Δήμο μας .
Η ιδιαίτερη επιτυχία της Καρναβαλικής Παρέλασης τους Άργους μας οδηγεί στη θεσμοθέτησή της, όπως ανάλογα έχει γίνει θεσμός και θα διατηρηθεί η άλλη επίσης επιτυχημένη Καρναβαλική Παρέλαση της Νέας Κίου.

Ο Πρόεδρος της ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.

Νικόλαος Στυλ. ΓκαβούνοςΔημοτικός Σύμβουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου