Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2015

Hollande: Δεν υπάρχει κανένα σενάριο για έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ"Δεν γνωρίζω να υπάρχε κανένα σενάριο για έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ", δήλωσε ο ο Γάλλος πρόεδρος, στην κοινή συνέντευξη Τύπου με την Angela Merkel. "Χρειάζονται βελτιώσεις στην ουσία των διαβουλεύσεων", είπε η Merkel. Αποκλείει Grexit ο Juncker.

Τσίπρας: Έφτασε η ώρα των ιστορικών πολιτικών αποφάσεων για το μέλλον της Ευρώπης

Βέβαιος ότι το αίτημα για εξάμηνη παράταση θα γίνει αποδεκτό.

Περαιτέρω διευκρινίσεις θα ζητήσει το Eurogroup

Δήλωσε Ευρωπαίος αξιωματούχος στις Βρυξέλλες.

Συνάντηση Lagarde, Schaeuble, Dijsselbloem, Βαρουφάκη πριν το Eurogroup

Με καθυστέρηση 1,5 ώρας η έναρξη του Eurogroup. Γερμανία: "Καλή βάση" για διαπραγμάτευση η πρόταση Βαρουφάκη. "Ελπίζω να έχουμε λευκό καπνό" δήλωσε ο Γ. Βαρουφάκης.
EUROGROUP

Δεν υπάρχει επιλογή εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ δηλώνει ο Γάλλος ΥΠΟΙΚ

Δεν υπάρχει επιλογή εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ δηλώνει ο Γάλλος ΥΠΟΙΚΔεν υπάρχει τίποτα καινούριο να πούμε, θα δούμε τι θα γίνει σήμερα, τόνιζε ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών Wolfgang Schaeuble, ενώ λίγο πριν ο Γάλλος ομόλογός του Michael Sapin, δήλωσε πως δεν υπάρχει η επιλογή εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ, προσερχόμενοι και οι δύο για το Eurogroup.
ΕΛΛΑΔΑ-ΕΥΡΩΖΩΝΗ

Οι επενδυτές δεν πιστεύουν ότι η Ελλάδα θα βγει από το ευρώ

Οι επενδυτές δεν πιστεύουν ότι η Ελλάδα θα βγει από το ευρώΚαθώς η Ελλάδα οδηγείται προς τις ύστατες συνομιλίες για την χρηματοδότησή της με την θέση της στην ευρωζώνη να βρίσκεται στη συζήτηση, οι κάτοχοι ομολόγων είναι εντυπωσιακά αισιόδοξοι για την μέχρι τώρα αποτυχία της να διασφαλίσει μια συμφωνία, αναφέρει το Bloomberg.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου