Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2015

Βαρύ κλίμα... Πιθανό και νέο έκτακτο Eurogroup έως την Παρασκευή. Αυστηρές προειδοποιήσεις από τους υπουργούς της Γερμανίας, της Ιρλανδίας και της Αυστρίας. Και νέα συνάντηση μεταξύ Γ. Βαρουφάκη με τον J. Dijsselbloem στην οποία συμμετείχε και ο P. Moscovici.

Πρόκριμα διαφωνίας η μόλις 15΄ συνάντηση Dijsselbloem - Βαρουφάκη

Μόλις δεκαπέντε λεπτά διήρκησε η συνάντηση J. Dijsselbloem - Γ. Βαρουφάκη. Δεν βρίσκει "ευήκοα ώτα" η πρόταση της Ελλάδας για 4μηνο μορατόριουμ.

Γ.Δ.: Χάνει τα μισά κέρδη του έτους ενόψει Eurogroup

Τραπεζικές απώλειες άνω του 10%. Σε θετικό έδαφος μόνο η ΕΕΕ. Χαμηλός ο τζίρος. Στο 9,45% η απόδοση στο 10ετές.
ΓΕΡΜΑΝΙΑ-ΕΥΡΩΖΩΝΗ

Το αποτέλεσμα του Αμβούργου πιέζει τη Merkel

Το αποτέλεσμα του Αμβούργου πιέζει τη MerkelΠώς εισπράττει το αποτέλεσμα των εκλογών, σε μία συγκυρία όπου το “ελληνικόν ζήτημα” βρίσκεται στην κόψη του ξυραφιού; Τουλάχιστον, δεν χρειάζεται να απασχολείται με άλλες τοπικές αναμετρήσεις εντός του 2015 – εξαιρουμένων των εκλογών στην ακλόνητα Σοσιαλδημοκρατική και καταχρεωμένη Βρέμη...
ΑΡΘΡΟ

Προσοχή στους "συμβούλους" που προτρέπουν: "Δεξιότερα Κουροπάτκιν"

Προσοχή στους "συμβούλους" που προτρέπουν: "Δεξιότερα Κουροπάτκιν"Ελπίζω οι διαπραγματευτές από ελληνικής πλευράς να αντιλαμβάνονται τους κινδύνους και τις σκοπιμότητες των "δεξιότερα Κουροπάτκιν" και τις συνέπειες που θα έχει για τον ελληνικό λαό η πολιτική της τυφλής ρήξης με την Ευρώπη. Γράφει ο Θεόδωρος Σκυλακάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου