Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2015

Γ. Βαρουφάκης: Ο κόσμος δεν θέλει λεφτά ή δουλειές, θέλει αξιοπρέπειαΔήλωσε ο ΥΠΟΙΚ μιλώντας στο Bloomberg. Παράλληλα συνέδεσε ευθέως τη χαλάρωση του στόχου για το πρωτογενές πλεόνασμα με τις προοπτικές ανάκαμψης και την οικονομική ανάκαμψη με την αποπληρωμή των πιστωτών της χώρας. Δείτε το video

Φλαμπουράρης: Θα ζητήσουμε παράταση αν δεν συγκεντρώσουμε τη δόση του ΔΝΤ

Για πιστωτικό γεγονός αν δεν υπάρχει προέγκριση κάνουν λόγο κύκλοι δανειστών.

ΟΓΑ: Καθυστερεί η πρώτη δόση των οικογενειακών επιδομάτων

Εμφανή τα πρώτα σημάδια ταμειακής αδυναμίας. Η καθυστέρηση αποδίδεται σε "εσωτερικό διακανονισμό".

Reuters: Οι ελληνικές τράπεζες αναζητούν ρευστότητα στα ναυτιλιακά δάνεια

Εξετάζουν να διαθέσουν μέρος του χαρτοφυλακίου τους.
ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΑΘΗΝΩΝ

Χ.Α: Διόρθωση-τεστ για τις 900 μονάδες

Χ.Α: Διόρθωση-τεστ για τις 900 μονάδεςΣε κόντρα κίνηση από τις μεγάλες διεθνείς αγορές που παραμένουν σε τροχιά νέων υψηλών υποχρέωσε το ελληνικό χρηματιστήριο η "εσωστρέφεια" με αφορμή το περιεχόμενο της συμφωνίας με τους δανειστές και η αναμενόμενη κατοχύρωση κερδών από επενδυτές που συμμετείχαν στην άνοδο των προηγούμενων συνεδριάσεων.
WALL STREET

Υποχωρεί η Wall Street μπροστά στα μάκρο

Υποχωρεί η Wall Street μπροστά στα μάκροΜε πτωτικά πρόσημα υποδέχεται το αμερικανικό χρηματιστήριο τα πιο αδύναμα των εκτιμήσεων στοιχεία από το μέτωπο της αμερικανικής οικονομίας. Οι τιμές καταναλωτή έκανα βουτιά, κυρίως εξαιτίας της πτώσης της τιμής του πετρελαίου, ενώ ανησυχία στους επενδυτές προκάλεσε και η μεγαλύτερη της αναμενόμενης άνοδος των νέων αιτήσεων για επιδόματα ανεργίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου