Σάββατο 21 Φεβρουαρίου 2015

Dijsselbloem: Τετράμηνη παράταση Την παράταση της δανειακής σύμβασης κατά τέσσερις μήνες, έναντι έξι μηνών που είχε αιτηθεί η ελληνική κυβέρνηση επιβεβαίωσε ο πρόεδρος του Eurogroup. Επιστρέφονται τα €10,9 δισ. αλλά παραμένουν διαθέσιμα για ανακεφαλαιοποίηση. Πρώτο βήμα η ελληνική λίστα με τις μεταρρυθμίσεις τη Δευτέρα.

Κυβέρνηση: Η Ελλάδα γύρισε σελίδα

"Η Ελλάδα ούτε απομονωμένη είναι, ούτε στα βράχια οδηγείται, ούτε συνεχίζει με Μνημόνια". Τα πρώτα υπουργικά "επινίκια".

Πηγές ΕΚΤ: Εκτός συζήτησης οι περιορισμοί κεφαλαίων

"Έτοιμη να επανεισάγει το waiver για τα ελληνικά ομόλογα η ΕΚΤ μόλις ολοκληρωθεί η συμφωνία".
OIKONOMIA

Hollande: Δεν υπάρχει κανένα σενάριο για έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ

Hollande: Δεν υπάρχει κανένα σενάριο για έξοδο της Ελλάδας από το ευρώΔεν γνωρίζω να υπάρχει σενάριο για έξοδο της Ελλάδας, δήλωσε ο ο Γάλλος πρόεδρος, στην κοινή συνέντευξη με την A. Merkel. Χρειάζονται βελτιώσεις στην ουσία των διαβουλεύσεων, είπε η Merkel. Αποκλείει Grexit ο Juncker.
WALL STREET

Σε νέα υψηλά S&P 500 και Dow μετά το Eurogroup

Σε νέα υψηλά S&P 500 και Dow μετά το EurogroupΣε αχαρτογράφητο έδαφος ολοκλήρωσαν τις συναλλαγές οι δείκτες του αμερικανικού χρηματιστηρίου S&P 500 και Dow Jones, αγγίζοντας ιστορικά υψηλά, μετά την επίτευξη συμφωνίας ανάμεσα στην Ελλάδα και τους εταίρους της στην ευρωζώνη, για μία τετράμηνη παράταση της δανειακής σύμβασης της χώρας. Άλμα 21,74% για το ADR της ΕΤΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου