Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2015


"Καμία μυστική συνεννόηση στο Eurogroup"Η γερμανική κυβέρνηση διαψεύδει τις δηλώσεις του Γ. Βαρουφάκη περί "δημιουργικής ασάφειας" στη συμφωνία με τους εταίρους και επιμένει στην ανάγκη επίτευξης πρωτογενούς πλεονάσματος 4,5%. Για μυστική συνάντηση Άσμουσεν-Βαρουφάκη κάνει λόγο η Sachsiche Zeitung.

Α. Τσίπρας: Ξεχάστε το τρίτο μνημόνιο

Ανακοίνωσε "μπαράζ" νομοσχεδίων με "αντιμνημονιακό" πρόσημο. Ανήγγειλε τη σύσταση της Εξεταστικής Επιτροπής για το μνημόνιο.

Γ. Σακελλαρίδης: Δε θα ζητήσουμε δίμηνη αναβολή για χρέη προς ΔΝΤ

"Ο Αλ. Φλαμπουράρης είπε μία ιδέα", τόνισε και εκτίμησε ότι θα βρεθεί τρόπος να καλυφθεί το χρηματοδοτικό κενό.

"Άλμα" 22% για τον "άγριο" Φεβρουάριο του Χρηματιστηρίου Αθηνών

Ο καλύτερος μήνας από πλευράς απόδοσης για το X.A. από το 2012 που ξεκίνησε η ανοδική κίνηση από τις 471 μονάδες ο Φεβρουάριος.
WALL STREET

Ξαφνιάζει τη Wall Street η απότομη βουτιά του Chicago PMI

Ξαφνιάζει τη Wall Street η απότομη βουτιά του Chicago PMIΚαθοδική τροχιά διαγράφουν οι βασικοί αμερικανικοί χρηματιστηριακοί δείκτες μετά την αιφνίδια υποχώρηση του δείκτη Chicago PMI σε χαμηλά 5,5 ετών. Ωστόσο παραμένουν σε καλό δρόμο για ήπια εβδομαδιαία κέρδη, με τον S&P 500 να οδεύει προς τα υψηλότερα μηνιαία κέρδη από τον Οκτώβριο του 2011.
ΕΛΛΑΔΑ-ΓΕΡΜΑΝΙΑ

EFSF και Γερμανία ενέκριναν το ελληνικό αίτημα 4μηνης παράτασης

EFSF και Γερμανία ενέκριναν το ελληνικό αίτημα 4μηνης παράτασηςΕγκρίθηκε με ισχυρή πλειοψηφία από την γερμανική Βουλή το αίτημα της ελληνικής κυβέρνησης για τετράμηνη παράταση της συμφωνίας διάσωσης της Ελλάδας. Πράσινο φως και από το EFSF για την παράταση κατά τέσσερις μήνες της MFFA για την Ελλάδα (upd).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου