Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2015

Αλ. Τσίπρας: Να διαπραγματευόμαστε αλλά και να... κυβερνάμεΤι είπε ο Πρωθυπουργός στους βουλευτές του κατά τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ. Τα επιτεύγματα αλλά και οι συστάσεις για επιτάχυνση του κυβερνητικού έργου. Το Μαξίμου εξετάζει το ενδεχόμενο να μην κυρωθεί η Συμφωνία από τη Βουλή.

Γ. Βαρουφάκης: Θα έχουμε πρόβλημα στην αποπληρωμή ΔΝΤ και ΕΚΤ

Την άνοιξη που λήγει δάνειο του ΔΝΤ και το καλοκαίρι που ωριμάζουν τα ομόλογα που κατέχει η ΕΚΤ.

Οι τράπεζες οδήγησαν το Γ.Δ. χαμηλότερα

Ο δείκτης τραπεζών έχασε παραπάνω από τα χθεσινά του κέρδη (+17,25%). Πρωταγωνιστής της ανόδου η ΔΕΗ με κέρδη άνω του 9%. Περιορίστηκε ο τζίρος.

Ο Π. Λαφαζάνης "σκίζει" το μνημόνιο

Την θέση του από τις δεσμεύσεις που ανέλαβε η κυβέρνηση έναντι εταίρων και δανειστών διαχωρίζει ο Π. Λαφαζάνης ο οποίος δηλώνει: στον τομέα της ενέργειας δε θα προχωρήσει καμία ιδιωτικοποίηση.
WALL STREET

Ήπια διόρθωση μετά τα χθεσινά ρεκόρ στην Wall

Ήπια διόρθωση μετά τα χθεσινά ρεκόρ στην Wall Ήπια διόρθωση των δεικτών του αμερικανικού χρηματιστηρίου την Τετάρτη μετά τα χθεσινά ρεκόρ, με τους επενδυτές να είναι επιφυλακτικοί ενόψει της νέας κατάθεσης της προέδρου της Fed, J. Yellen ενώπιον του Κογκρέσου αλλά και μετά τα απογοητευτικά αποτελέσματα της Hewlett Packard.
ΟΜΟΛΟΓΑ

Ιρλανδία: Πρώτη φορά κάτω από 1% το κόστος δανεισμού

Ιρλανδία: Πρώτη φορά κάτω από 1% το κόστος δανεισμούΣε ιστορικά χαμηλά επίπεδα οι αποδόσεις του χρέους των κρατών της περιφέρειας της Ευρωζώνης ενόψει προγράμματος ποσοτικής χαλάρωσης. Οι καλύτερες αποδόσεις παγκοσμίως στα ελληνικά ομόλογα, λέει το Bloomberg. Αρνητικές επιδόσεις σε δημοπρασία 5ετών ομολόγων στη Γερμανία. Νέο χαμηλό στο κόστος δανεισμού της Πορτογαλίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου