Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2015

Γ. Βαρουφάκης: Ήμουν έτοιμος να υπογράψωΠροανήγγειλε έντονες διαβουλεύσεις τις επόμενες ώρες, ημέρες. Έντονο παρασκήνιο με κείμενα που αντικαταστάθηκαν. Έτοιμη για δεσμεύσεις η Αθήνα, "όχι" σε μονομερείς ενέργειες για 4 μήνες. Ζητά διασαφηνίσεις ο ΥΠΟΙΚ.

Ζητείστε παράταση, σας δίνουμε ευελιξία

Αυστηρό τελεσίγραφο Eurogroup για αίτημα παράτασης από την ελληνική πλευρά έως την Παρασκευή.

Α. Σαμαράς: Η ρήξη δεν είναι λύση

Τηλεφωνικές επαφές με Βενιζέλο και Θεοδωράκη για συντονισμό κινήσεων, οι οποίοι προκρίνουν ενημέρωσή τους από την κυβέρνηση.

Αριστερή Πτέρυγα: Οι νεοαποικιοκράτες της Ε.Ε ζητούν "γη και ύδωρ"

"Η Γερμανική Ε.Ε, τορπίλισε το Eurogroup. Aξιώνει προκλητικά την παράταση της νεοαποικιακού τύπου κηδεμονίας της χώρας".
OIKONOMIA

Tα διεθνή ΜΜΕ για το "ναυάγιο" του Eurogroup

Tα διεθνή ΜΜΕ για το "ναυάγιο" του Eurogroup"Παταγώδη" χαρακτηρίζουν οι F.T την κατάρρευση των συνομιλιών και επισημαίνουν ότι αξιωματούχοι ανησυχούν για ενδεχόμενο bank run. Το Βloomberg εκτιμά ότι ο Α.Τσίπρας, θα κληθεί να αποφασίσει να εγκαταλείψει το ευρώ ή τις υποσχέσεις του. "Χάθηκε μια από τις τελευταίες ευκαιρίες της Ελλάδας", γράφει το Spiegel.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Krugman: "Πρέπει να καταστραφεί η Αθήνα"

Krugman: "Πρέπει να καταστραφεί η Αθήνα""Athenae Delenda Est", γράφει ο οικονομολόγος σε άρθρο του μετά το "ναυάγιο" στο Eurogroup. Εκτιμά ότι οι Ευρωπαίοι θέλουν να οδηγήσουν την Ελλάδα σε χρεοκοπία, ως μάθημα στην υπόλοιπη ευρωζώνη, ακολουθώνας την πρακτική της "Καρχηδόνιας ειρήνης" που επέρχεται μέσω της καταστροφής του εχθρού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου