Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2015

Πράσινο φως από το Eurogroup στη λίστα των μεταρρυθμίσεων "Επαρκώς περιεκτική" η λίστα των μεταρρυθμίσεων, λέει το Eurogroup. Η λίστα αναφέρεται μεταξύ άλλων σε προώθηση των ιδιωτικοποιήσεων που είναι σε εξέλιξη, στην κατάργηση φοροαπαλλαγών, καθώς και σε παρεμβάσεις στους συντελεστές ΦΠΑ. Όλη η επιστολή με τις δεσμεύσεις της κυβέρνησης.

Α. Σαμαράς: H κυβέρνηση αποδέχθηκε... το e mail Χαρδούβελη

Ο πρόεδρος της ΝΔ παρουσιάζει τα 16 σημεία του e mail Βαρουφάκη που υιοθετούν τις αποφάσεις της δικής του κυβέρνησης και μιλά εκ νέου για τρίτο Μνημόνιο.

Ανοικτό ενδεχόμενο να μην έρθουν τα μέτρα στη Βουλή

Ολοκληρώθηκε το κυβερνητικό συμβούλιο. Τι ειπώθηκε κατά την μαραθώνια συνεδρίασή του.

"Χαιρετίζει" με ράλι την έγκριση της λίστας το Χ.Α.

Σημαντική αποκλιμάκωση στην απόδοση του 10ετούς κάτω του 9%.
WALL STREET

Διστακτικότητα στη Wall Street πριν την Yellen

Διστακτικότητα στη Wall Street πριν την YellenΜε μικτά πρόσημα κινούνται οι βασικοί δείκτες της Wall Street στις συναλλαγές της Τρίτης σε κλίμα αναμονής ενόψει της κατάθεσης της επικεφαλής της Federal Reserve, Janet Yellen στο Κογκρέσο σήμερα και μετά τα τελευταία στοιχεία για την αμερικανική αγορά κατοικίας.
ΑΓΟΡΕΣ

“Βουτιά” 400 μ.β. στην απόδοση του 3ετούς μετά το "OK" του Eurogroup

“Βουτιά” 400 μ.β. στην απόδοση του 3ετούς μετά το "OK" του Eurogroup  Σε ράλι επιδίδονται τα ελληνικά ομόλογα, διευρύνοντας τα αρχικά τους, μετά και την έγκριση από το Eurogroup της λίστας μεταρρυθμιστικών μέτρων που απέστειλε η ελληνική κυβέρνηση στους διεθνείς εταίρους της. Κάτω από το 9% το 10ετές, βουτιά 400 περίπου μονάδων για τα 3ετή και 5ετή ομόλογα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου