Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2015

Στήριξη στην Κυβέρνηση από  Σταύρο Θεοδωράκη- Ευάγγελο ΒενιζέλοΣτο πλευρό της εθνικής διαπραγμάτευσης τάσσεται το Ποτάμι, δήλωσε ο Στ. Θεοδωράκης. "Εύσημα" στον Α. Τσίπρα από τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ για τη μεταβολή της στάσης του. Παράταση δανειακής σύμβασης ισοδυναμεί με παράταση μνημονίου, είπε ο κ. Βενιζέλος.

Οι νέες ρυθμίσεις για τις ληξιπρόθεσμες οφειλές

Δυνατότητα σε όσους έχουν ληξιπρόθεσμα χρέη έως 31/12/2013 να προχωρήσουν σε εφάπαξ εξόφληση ή σε τμηματική ρύθμιση, διαγράφοντας ακόμη και το 50% της συνολικής οφειλής. Ποιοι φόροι εξαιρούνται.

Ο Π. Καμμένος απειλεί με... Κούγκι

"Εαν δε μας κάνουν αυτά που θέλουμε θα το κάνουμε... Κούγκι", είπε ο υπουργός Εθνικής Αμύνης για τη διαπραγμάτευση.

Dow Jones Newswires: Πιθανό Eurogroup την Παρασκευή για την Ελλάδα

Σύμφωνα με δηλώσεις αξιωματούχου στο πρακτορείο. Αντικείμενο η παράταση του προγράμματος της Ελλάδας.
WALL STREET

Ήπιες απώλειες στη Wall εν αναμονή των πρακτικών της Fed

Ήπιες απώλειες στη Wall εν αναμονή των πρακτικών της Fed Σε αρνητικό έδαφος κινούνται οι δείκτες της Wall μετά τα αδύναμα στοιχεία για τις ενάρξεις κατοικιών και τις τιμές παραγωγού στις ΗΠΑ και ενώ το ενδιαφέρον στρέφεται στα πρακτικά από την τελευταία συνεδρίαση της Fed σε αναζήτηση ενδείξεων για το χρονοδιάγραμμα αύξησης των επιτοκίων.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Fitch: Κίνδυνος για διαρκή οικονομική ζημιά στην Ελλάδα

Fitch: Κίνδυνος για διαρκή οικονομική ζημιά στην Ελλάδα Η συνεχιζόμενη μικροπολιτική στις διαπραγματεύσεις Ελλάδας - πιστωτών έχουν αυξήσει τους κινδύνους για το πιστοληπτικό προφίλ της χώρας, αναφέρει ο οίκος. Επαρκώς ισχυρά τα κίνητρα για σμυφωνία, αλλά αυξάνονται οι κίνδυνοι ενός πολιτικού λάθος και από τις δύο πλευρές. Η ζημιά στην εμπιστοσύνη επενδυτών, καταναλωτών, καταθετών, αυξάνει τα πτωτικά ρίσκα για ανάπτυξη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου