Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012


Ετήσια απολογιστική γενική συνέλευση του εμπορικού συλλόγου Ναυπλίου

 Πραγματοποιήθηκε η Ετήσια απολογιστική γενική συνέλευση του Εμπορικού συλλόγου Ναυπλίου, σε αίθουσα του ξενοδοχείου PARK με θέματα:

Γέμισε ασφυκτικά ο Α.Μητρόπουλος το Εργατικό κέντρο Ναυπλίου

 Ο πρόεδρος της ΕΝΥΠΕΚ καθηγητής Αλέξης Μητρόπουλος και οι συνεργάτες του,  εξήγησαν το νέο πακέτο μέτρων του 3ου Μνημονίου και απάντησαν στα ερωτήματα που θα τους έθεσαν απλοί πολίτες για τα συνταξιοδοτικά και εργασιακά τους δικαιώματα.

Ναξιώτικο γλέντι στο Μοναστηράκι Μυκηνών

Η χορευτική ομάδα του εργαστηρίου Ελληνικού χορού Ναυπλίου σας καλεί στο "Ναξιώτικο γλέντι" που διοργανώνει την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2012 στις 13:00 στο κέντρο "Αγαμέμνων Παλλάς" στο Μοναστηράκι Μυκηνών με τον Βιολάτορα Χρήστο Τσελέντη και την συντροφιά του.

Μνημόσυνο και τρισάγιο εις μνήμη του οπλαρχηγού Παπά Αρσένη Κρέστα

Η εθελοντική ομάδα του Λαογραφικού Κέντρου Κρανιδίου σας καλεί το Σάββατο 1 Δεκέμβρη στο Μνημόσυνο του ήρωά μας Παπά Αρσένη Κρέστα στον Ι.Ν. Μεταμορφώσεως του Σωτήρος, και την Κυριακή 2 Δεκέμβρη στο τρισάγιο εις μνήμη του, στον Άγιο Σώστη στα Δερβενάκια.

Ποιος ήταν ο  Παπά Αρσένης Κρέστας.

Απονομή δημοσιογραφικού βραβείου στο Γ.Γαλανόπουλο

 Η ετήσια τελετή απονομής Δημοσιογραφικών βραβείων που διοργανώνει ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικών Συντακτών (ΠΣΑΤ) για 14η χρονιά, πραγματοποιήθηκε στο Συνεδριακό Κέντρο της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας-Ενημέρωσης, με μεγάλη επιτυχία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου