Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2012


Το 1ο ΕΠΑΛ ΑΡΓΟΥΣ στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ολυμπίας για Παιδιά και Νέους (δείτε τις ταινίες)

 Το 15χρονο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ολυμπίας για Παιδιά και Νέους, ως ανήσυχος «έφηβος», δεν πτοείται από την εποχή. Αντιθέτως, επεκτείνει τις φετινές εκδηλώσεις του και στους νομούς Αχαΐας και Αιτωλοακαρνανίας. Μαζί του και η 12η Ευρωπαϊκή Συνάντηση Νεανικής Οπτικοακουστικής Δημιουργίας «Camera Zizanio», με ταινίες παιδιών από την Ελλάδα και το εξωτερικό! Ολα αυτά, στον Πύργο, από 1 - 8 του Δεκέμβρη.


 
Το 1ο ΕΠΑΛ ΑΡΓΟΥΣ συμμετέχει για 5η συνεχή χρονιά. Οι προβολές των ταινιών του Ελληνικού Τμήματος θα γίνουν Σάββατο 1, Κυριακή 2 και Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου. Δύο από τις ταινίες των μαθητών του ΕΠΑΛ Άργους (συνολικά 10) που συμμετέχουν στο διαγωνιστικό τμήμα είναι: "Το ασυμβίβαστο Λουκάνικο" και "Τα δελτία ειδήσεων βλάπτουν σοβαρά την υγεία".

 "Το ασυμβίβαστο Λουκάνικο"
Ένα αφιέρωμα στο πιο αναγνωρίσιμο σκύλο της Ελλάδας. Τον Λουκάνικο!
Το πρόσωπο της χρονιάς του 2011, για τους συντάκτες του περιοδικού «TIME» είναι ο «ανώνυμος διαδηλωτής»..., ενώ ταυτόχρονα απονέμουν τον ειδικό τίτλο.. του «σκύλου της χρονιάς» στον δικό μας πρωταγωνιστή των διαδηλώσεων, .......τον Λουκάνικο!
Ομάδα έργου: Γεόγλου Τάσος, Γκιόνη Λόρεντς, Κίτος Γιώργος, Κουκιέλκα Ρέμι, Πουλής Παναγιώτης, Σινάνι Έρβιν, Σπινόπουλος Χρήστος, Χατζίνας Δημήτρης και Φώτης Μιχαηλίδης.
Παραγωγή Ηλεκτρονικός - Ηλεκτρολογικός τομέας 1ου ΕΠΑΛ ΑΡΓΟΥΣ.

 "Τα δελτία ειδήσεων βλάπτουν σοβαρά την υγεία"
H ταινία των μαθητών του Α1.β (2012) του 1ου ΕΠΑΛ ΑΡΓΟΥΣ για το μάθημα της ερευνητικής εργασίας (PROJECT) του Επαγγελματικού Λυκείου.
Οι μαθητές παρουσιάζουν την άποψη τους για τα δελτία ειδήσεων.
Ομάδα έργου 1ου ΕΠΑΛ Άργους: Γκρέμι Άρης, Γούρκου Μαρίνα, Διαμαντοπούλου Πένυ, Θεοφανόπουλος Γιάννης, Ιγήπασης Δημήτρης, Καζάς Δημήτρης, Κακούρος Χρήστος, Καλογερόπουλος Γιώργος, Καμπεράι Θάνος, Κανατσέλη Ελένη, Γαρουνιάτη Λίζα, Γεόγλου Τάσος, Γκιόνη Λόρεντς, Κίτος Γιώργος, Κουκιέλκα Ρέμι, Πουλής Παναγιώτης, Σινάνι Έρβιν, Σπινόπουλος Χρήστος, Χατζίνας Δημήτρης (μαθητές), Πιστεύος Νίκος και Ντέμος Γιώργος (καθηγητές).
Παραγωγή: Τομέας Ηλεκτρονικής και Ηλεκτρολογίας 1ου ΕΠΑΛ ΑΡΓΟΥΣ


http://argolikeseidiseis.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου