Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2012


ΒΑΡΙΑ ΗΤΤΑ ΓΙΑ ΔΙΟΜΗΔΗ


Ο Διομήδης Άργους κατέβαλε φιλότιμες προσπάθειες, όμως αντίπαλος ήταν πιο δυνατός. Η ελληνική ομάδα ηττήθηκε ε37-17 στο Μανχάιμ από την Ράιν Νέκαρ Λόβεν, για το EHF Cup, μηδενίζοντας κάθε ελπίδα για πρόκριση.

Η αποστολή των Πρωταθλητών Ελλάδας ήταν εκ προοιμίου δύσκολη. Μια αποστολή που πήγαινε την ελληνική ομάδα στο... λάκκο με τα λιοντάρια, αφού η Λόβεν θεωρείται από τις μεγάλες ομάδες της γηραιάς ηπείρου σε συλλογικό επίπεδο. Και φρόντισε να το αποδείξει.

Στο πρώτο ματς των δύο ομάδων για τον 3ο γύρο της διοργάνωσης οι Γερμανοί έφτασαν με συνοπτικές διαδικασίες στη νίκη, υποχρεώνοντας τους «λύκους» στην πρώτη τους ήττα τη φετινή περίοδο, έπειτα από εννιά κερδισμένα ματς σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Δεν μπόρεσαν να κάνουν κάτι παραπάνω οι παίκτες του Δημήτρη Δημητρούλια απέναντι στην ομάδα των 6 εκατομμυρίων ευρώ που «καθάρισε» από νωρίς την υπόθεση πρόκριση μετατρέποντας σε τυπική διαδικασία τη ρεβάνς την ερχόμενη Κυριακή στο κλειστό του Λουτρακίου.
«Η αρχή μας κόστισε. Θέλαμε να έχουμε ένα καλό πρόσωπο. Είχαμε πολύ κακό ποσοστό από τα 6 μέτρα, μόλις 30%, ενώ συνήθως παίζουμε κοντά στο 70%. Ψυχολογικά είναι βαριά ήττα, αλλά πρέπει να αποδείξουμε ότι είμαστε μεγάλη ομάδα, ξεκινώντας από το ματς με τον ΠΑΟΚ. Θέλουμε στο δεύτερο ματς να είμαστε ανταγωνιστικοί. Πρέπει να πω όμως ότι η διαιτησία δεν μας σεβάστηκε καθόλου, άσχετα με την διαφορά δυναμικότητας των ομάδων», δήλωσε μετά το τέλος του ματς ο προπονητής του Διομήδη.

Ο τεχνικός της Λόβεν Γκούντμουντουρ Γκούντμουντσον είπε από την πλευρά του: «Μπήκαμε στο ματς έχοντας στο μυαλό μας μόνο τον Διομήδη και όχι το Κίελο που αντιμετωπίζουμε σε λίγες ημέρες. Δείξαμε σοβαρότητα από την αρχή διότι ο Διομήδης ήταν άγνωστός αντίπαλος. Θέλαμε να μπούμε δυνατά και το καταφέραμε. Στο δεύτερο ημίχρονο ξεκουράσαμε παίκτες, μην χάνοντας όμως την συνοχή μας. Κόντρα στο Κίελο πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Μπορούμε να είμαστε ανταγωνιστικοί. Έχουμε μια νεανική ομάδα με ισχυρές προσωπικότητας και μπορούμε να πιέζουμε 60 λεπτά και όταν αυτό το κάνεις στο χάντμπολ, παίρνεις συνήθως και τα αποτελέσματα που θέλεις».
ΡΑΙΝ ΝΕΚΑΡ ΛΟΒΕΝ- ΔΙΟΜΗΔΗΣ ΑΡΓΟΥΣ 37-17
ΛΟΒΕΝ (Γκούντμουντουρ Γκούντμουντσον):
 Γκροέτσκι 9, Γκουαρντιόλα 8, Μπιτζ 5, Σμιντ 5, Στεινχάουσερ 3, Μίρχολ 2, Σέσουμ 2, Γκενσχάιμερ 1, Γκέρλιχ 1, Τζότζιτς, Εκνταχλ, Λάντιν, Πέτερσον, Ρόγκις, Στογιάνοβιτς.

ΔΙΟΜΗΔΗΣ (Δημήτρης Δημητρούλιας): Μαστορογιάννης 4, Μαραγκός 3, Ζαραβίνας 3, Σαμαράς 2, Τάσκοβιτς 2, Δεληγιάννης 1, Καραϊβάνοφ 1, Μεγαλοοικονόμου 1, Χαντέλης, Κοντούλης, Κρεμαστιώτης, Μούγιτς, Νούγκοβιτς, Πασσιάς, Τσούλος.
Διαιτητές: Κλέβεν- Ράμπεργκ (Νορβηγία), Παρατηρητής: Ραιζίγκερ (Αυστρία), Κόκκινες: Ρόγκις (3 δίλεπτα), Μεγαλοοικονόμου (απευθείας για επικίνδυνο φαουλ), δίλεπτα: 6-4, πέναλτι: 4/4-0/2.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου