Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2012


Γράφει ο Βασίλης Γκάτσος


''Αιρετοί και περιβαλλοντικές επιπτώσεις των έργων τους''

Μια λίγο έως πολύ ουδέτερη ματιά.
 Έχουμε παρακολουθήσει τον προφορικό και γραπτό λόγο αιρετών. Ένα μοτίβο ξύλινης πολιτικής γλώσσας είναι κυρίαρχο με το οποίο οι μεν καταφέρονται κατά των δε: Έχετε ακέραια την ευθύνη, είστε συνυπεύθυνοι, σας έχει καταδικάσει η συνείδηση του κόσμου, ενεργήσατε εν κρυπτώ εξυπηρετώντας συμφέροντα (πάντα μη κατονομαζόμενα), είσαστε μαύρη αντίδραση, ενεργήσατε κατά του....
..... περιβάλλοντος και της υγείας των πολιτών, ενεργήσατε  αποσιωπώντας τις επιπτώσεις στο περιβάλλον, πράξατε εις γνώση σας παράνομα, εξυπηρετείτε ξένα 

Διομήδης Άργους και ΕΡΑ ΣΠΟΡ πάνε μαζί.


eraspor150









Το αθλητικό ραδιόφωνο της ΕΡΤ θα βρίσκεται με τον Διομήδη το Σάββατο στο Μανχάιμ της Γερμανίας, για τον αγώνα με τη φημισμένη Ράιν Νέκαρ Λόβεν. Η αποστολή των "Λύκων" της Αργολίδας "πετάει" το πρωί της Παρασκευής από το "Ελ. Βενιζέλος" με προορισμό τη Φρανκφούρτη και από εκεί για το Μανχάιμ, που απέχει 75 χιλιόμετρα. Την αποστολή των πρωταθλητών Ελλάδας και κυπελλούχων Ευρώπης 2012 συνοδεύει ο δημοσιογράφος Γιάννης Γαλανόπουλος, που θα καλύψει για την ΕΡΑ ΣΠΟΡ το σπουδαίο παιχνίδι, κόντρα στο Γερμανικό... μεγαθήριο.
Η συνάντηση θα ξεκινήσει Σάββατο στις 8μμ. ώρα Ελλάδας και η ΕΡΑ ΣΠΟΡ ακούγεται στους 106.6 , 101.5 (από Τρίπολη), 103.2 (Ερμιονίδα), στα μεσαία 981 και στο διαδίκτυο, μέσα από την ιστοσελίδα της ΕΡΤ.
Βράβευση για τον τελικό της Ελβετίας
Με την ευκαιρία να θυμίσουμε ότι τη Δευτέρα 26 Νοεμβρίου, στις 11.00, στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων ( Ακαδημίας 50), θα απονεμηθούν τα Δημοσιογραφικά Βραβεία 2012 του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου. Μεταξύ των τιμωμένων είναι και ο Γιάννης Γαλανόπουλος για τη ραδιοφωνική μετάδοση, στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ, του ιστορικού τελικού στο "Challenge Cup" τον περασμένο Μάιο, μεταξύ Βάκερ Τούν - Διομήδη Άργους, στην Ελβετία. Ήταν ο αγώνας που πέρασε στην ιστορία για την Ευρωπαϊκή "κούπα" του Διομήδη, πρώτη για ελληνική ομάδα στο χάντμπολ. 
Να σημειωθεί τέλος ότι ο Διομήδης και ο προπονητής του  Δημ. Δημητρούλιας συμπεριλαμβάνονται (δικαίως φυσικά) στους υπό βράβευση συλλόγους και προπονητές, στην ετήσια ψηφοφορία των αθλητικών συντακτών. Η σχετική εκδήλωση του ΠΣΑΤ θα γίνει τη Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου, στις 6μ.μ. στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

ΕΤΗΣΙΑ ΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας ΣΑΣ ΚΑΛΕΙ την ΔΕΥΤΕΡΑ 19/11/2012 και ώρa 18.00, στην αίθουσα του ξενοδοχείου PARK Σιδ. Μεραρχίας & Δερβενακίων όπου και θα πραγματοποιηθεί η ΕΤΗΣΙΑ ΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ,
με τα κάτωθι θέματα:
 
ΘΕΜΑ 1ο: ΕΚΛΟΓΗ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟΥ ΓΕΝ. ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ
 

ΘΕΜΑ 2ο: ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΤΟΥΣ 2011. (ΠΡΟΕΔΡΟΣ)
 

ΘΕΜΑ 3ο: ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΟΙΚΟΝ. ΕΤΟΥΣ 2011. (ΤΑΜΙΑΣ)
 

ΘΕΜΑ 4ο: ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2012. (ΤΑΜΙΑΣ)
 

ΘΕΜΑ 5ο: ΜΥΣΤΙΚΗ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ & ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ Δ/Σ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΕΥΘΥΝΗ.
 

ΘΕΜΑ 6ο: ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΠΑΡΟΝΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΩΝ.

ΣΗΜ. 1.: Σε περίπτωση που δεν υπάρξει η απαιτούμενη απαρτία όπως το καταστατικό μας ορίζει (50% +1) των
ταμειακά τακτοποιημένων μελών τότε η ΓΕΝ. ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ θα πραγματοποιηθεί την ΤΕΤΑΡΤΗ 21/11/2012 την ίδια
ώρα 18.00 και στον ίδιο χώρο Ξεν. PARK.

ΣΗΜ. 2.: Σε περίπτωση που και την δεύτερη φορά και πάλι δεν υπάρξει η απαιτούμενη απαρτία όπως το καταστατικό
μας ορίζει η ΕΤΗΣΙΑ ΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ θα πραγματοποιηθεί την ΔΕΥΤΕΡΑ 26/11/2012 την ίδια ώρα
και στον ίδιο χώρο με τα παρόντα μέλη.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ:
Για να μην γίνουν άσκοπες μετακινήσεις απο μέρους σας το Διοικητικό Συμβούλιο σας ΚΑΛΕΙ να παρευρεθείτε στην τρίτη και τελευταία συνεδρίαση της ΔΕΥΤΕΡΑΣ 26/11/2012 όπου η ΓΕΝ. ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ θα πραγματοποιηθεί με τους παρόντες. 
Με συναδελφικούς χαιρετισμούς
Για τον Ε. Σ. Ναυπλίου

Ο Πρόεδρος
Παϊβανάς Γεώργιος

Η Γεν. Γραμματέας
Μητρόπαπα Γεωργία

Delight Music Studios 1 Year Anniversary ! Happy Birthday!



ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ FM 95,8.

Grand Cafe Kandisky , Άργος



  • Τα Delight Music Studios κλείνουν 1 χρόνο επίσημης λειτουργίας και σας προσκαλούν όλους να το γιορτάσουμε παρέα στο Grand Cafe Kandinsky αυτό το Σάββατο 24 του μήνα!!!
    Όπως φαντάζεστε θα το γιορτάσουμε φυσικά με ζωντανή μουσική από 6... ναι καλά διαβάσατε 6 μουσικά συγκροτήματα τοπικά και όχι μόνο!!!!!
    Τα σχήματα είναι τα εξής:

    - Shiny noiR : Ένα νέο σχήμα με αρκετά πρωτότυπες διασκευές που θα εντυπωσιάσουν!
    ...

    -Γιώργος Γαλανόπουλος & The Band : Oι νικητές μας στον διαγωνισμό της Spicy Records με τίτλο "Ζήσε την στιγμή με ένα τραγούδι"

    - Terpsis : Το νεανικό alternative rock σχήμα από το Ναύπλιο που μεταξύ των εμφανίσεών του έχει στο ενεργητικό του την συμμετοχή του στο Schoolwave του 2012!!

    - The Sun Has Fallen : Το ανερχόμενο rock (και όχι μόνο)σχήμα από την Αθήνα που κάνει το πρώτο του δισκογραφικό βήμα με πρωτότυπες συνθέσεις!!

    - Boogie Nurse : Ένα επίσης νέο σχήμα που θα σας ταρακουνήσει σε Blues και Rock n Roll ρυθμούς!!!

    - Half Note: To πολλά υποσχόμενο σχήμα της περιοχής μας έρχεται να ταράξει τα νερά με την παρουσία του και το επερχόμενο Promo CD του!!!

    Μετά το Live Performance θα ακολουθήσει JAM PARTY !!!

    Η παρουσία σας κρίνεται απαραίτητη για μια δυνατή βραδιά με πολύ μουσική!!!!!!

    Ώρα Έναρξης; 21:30
  • Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου