Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2012


Και μαθήματα παραδοσιακών Χορών από τον ΔΟΠΠΑΤ Ναυπλιέων

 Ο Δήμος Ναυπλιέων στο πλαίσιο των προγραμμάτων εκγύμνασης ξεκινά προγράμματα εκμάθησης παραδοσιακών χορών για παιδιά και ενήλικες τη Δευτέρα 26-11-2012.

Συμπόσιο Υπογεννητικότητας Υπογονιμότητας Μέθοδοι Εξωσωματικής Γονιμοποίησης στο Άργος

 Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στο «Συμπόσιο Υπογεννητικότητας Υπογονιμότητας Μέθοδοι Εξωσωματικής Γονιμοποίησης» που διοργανώνει η Μαιευτική και Γυναικολογική Κλινική του Γ. Ν. Άργους και η κλινική «Γένεσις Αθηνών» υπό την αιγίδα του Ιατρικού Συλλόγου Αργολίδας και του Επιστημονικού Συλλόγου Μαιών-Μαιευτών Εφετείου Ναυπλίου, με την αρωγή του Δήμου Άργους-Μυκηνών και της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας.

Γνωριμία με την Μουσική και τα Μουσικά όργανα στο Ναύπλιο

 Το Δημοτικό Ωδείο Ναυπλίου "Κ.Νόνης" του Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ Ναυπλιέων στο πλαίσιο προώθησης της κλασσικής μουσικής σε παιδιά ,θα διοργανώσει μουσικές συναντήσεις με μαθητές Δημοτικών Σχολείων του Καλλικρατικού Δήμου Ναυπλιέων, προκειμένου τα παιδιά να έρθουν σε επαφή με τους καθηγητές οργάνων και να έχουν μια πρώτη γνωριμία με τα μουσικά όργανα που διδάσκονται στο Ωδείο. 

200 χρόνια από την έκδοση του 1ου τόμου συλλογής παραμυθιών των Αδελφών Γκριμ

H παραμυθού Ηλιοπούλου Ερασμία …
στήνει μια παραμυθογιορτή …
!!! τσιμπολογώντας !!! παραμύθια από τα βιβλία των Αδελφών Γκριμ.
Το Δημοτικό Ωδείο Άργους – Μυκηνών συνοδεύει μουσικά.

Ελάτε την Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2012 στο χώρο της Παιδικής Νεανικής Βιβλιοθήκης στις 11.00 το πρωί, στην δεύτερη εκδήλωση για τον κύκλο των εκδηλώσεων «Χειμώνας 2012 – 2013 στη Βιβλιοθήκη». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου