Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2012


Σήμερα η μεγάλη πρόκληση για τον Διομήδη (βίντεο)

 Στο Μανχάϊμ, όπου σήμερα Σάββατο στις 20:00μμ ώρα Ελλάδος θα αντιμετωπίσει την πρωτοπόρο του Γερμανικού πρωταθλήματος Rhein Neckar Lowen, στο πλαίσιο του 3ου προκριματικού γύρου του EHF Cup, βρίσκεται η αποστολή του Διομήδη Άργους. Ο Κυπελλούχος Ευρώπης και πρωταθλητής Ελλάδος έφτασε αρχικά στην Φρανκφούρτη μετά από μία άνετη πτήση διάρκειας 2 ωρών και 45 λεπτών και στην συνέχεια οδικώς μέχρι το Μανχάϊμ μετά από μία πανέμορφη διαδρομή διάρκειας 75 λεπτών.

Το κλίμα στην ομάδα, που θα κάνει την πρώτη της προπόνηση επί γερμανικού εδάφους στις 18:30μμ ώρα Ελλάδος, είναι εξαιρετικό με την τεχνική ηγεσία, τους παίκτες, αλλά και τους διοικούντες την ομάδα να στοχεύουν στην αντιμετώπιση αυτής της νέας μεγάλης πρόκλησης με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

«Αυτό που φροντίζω να κάνω όλη αυτην εβδομάδα, είναι να έχουμε πολύ καλή εικόνα του αντιπάλου και κάνουμε πάρα πολύ συζήτηση για το πως θα αντιμετωπίσουμε αυτούς τους παγκόσμιας κλάσης παίκτες που έχει η Λόβεν. Είναι η πρώτη φορά που δυσκολεύομαι πάρα πολύ στο στήσιμο της ομάδας, γιατί η Λόβεν είναι μιά ομάδα με πάρα πολλές και ποικίλλες τακτικές απαντήσεις σε οποιοδήποτε σχήμα. Θέλω να πιστεύω ότι θα τους δυσκολέψουμε λίγο με ένα σχήμα που δεν αντιμετωπίζουν πρακτικά στο πρωτάθλημά τους, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι η κλάση τους δεν τους επιτρέπει να ψάξουν και να βρουν λύσεις. Πάντως ακόμη κι αν βρουν λύσεις εμείς έχουμε έτοιμα και άλλα σχέδια για να τους παρουσιάσουμε. Ας μην ξεχνάμε ότι αντιμετωπίζουμε τους κορυφαίους και για εμάς είναι ούτως ή άλλως μία πολύ σπυοδαία εμπειρία, όλο αυτό», τόνισε στο ξεκίνημα των δηλώσεών του ο προπονητής των «Λύκων» Δημήτρης Δημητρούλιας.



Σαφής υποτίμηση του Διομήδη, από την Λόβεν


Μία ολόκληρη μέρα έκλεισε ο Διομήδης Άργους στο Μανχάϊμ και σε αντίθεση με τα κοινώς αποδεκτά όταν πρόκειται για Ευρωπαϊκές διοργανώσεις, κανένας εκπρόσωπος της Λόβεν, δεν επικοινώνησε με τους υπεύθυνους του Ελληνικού συλλόγου. Το γήπεδο στο οποίο έγινε η προπόνηση της Παρασκευής, ήταν τουλάχιστον τρίτης διαλογής, καθώς έχει πλαστικό δάπεδο, με όποιους κινδύνους μπορεί να κρύβει κάτι τέτοιο για τους αθλητές και βρίσκεται 30 λεπτά έξω από το Μανχάϊμ, την στιγμή που το γήπεδο που θα φιλοξενήσει την αναμέτρηση, είναι μέσα στην πόλη, μόλις 5 λεπτά από το ξενοδοχείο.

Είναι προφανές ότι η Γερμανική ομάδα, κοιτάει με υποτιμητικό τρόπο τον αντίπαλό της, κάτι που δεν πέρασε απαρατήρητο από τους ανθρώπους των Αργιτών, παρά το γεγονός, ότι ο πρόεδρός τους Κώστας Βλαχοσπύρος, υποβάθμισε το όλο θέμα μιλώντας στο sportshero.gr. Η μέρα για τον Διομήδη, έκλεισε με ... βιντεοθεραπεία, στην οποία αναλύθηκε ο τρόπος παιχνιδιού της Λόβεν, ενώ δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση, στο με ποιά ακριβώς ψυχολογία, πρέπει να αντιμετωπίσουν τους αντιπάλους τους οι παίκτες του Δημήτρη Δημητρούλια.

www.sportshero.gr

http://argolikeseidiseis.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου