Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2011

ΣΤΟ ΤΟΛΟ ΝΑΥΠΛΙΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΕΜΠΟΡΙΟ ΛΕΥΚΗΣ ΣΑΡΚΟΣ


Τα ερωτήματα πολλά, ποιοι ήταν οι πελάτες; τους γνωρίζει η αστυνομία; θα  κατηγορηθούν και αυτοί ή θα μείνουν στο απυρόβλητο; που τις κρατούσαν; ο ιδιοκτήτης του ακινήτου δεν γνώριζε τίποτα; η τοπική κοινωνία είχε άγνοια;









Στην εξάρθρωση κυκλώματος σωματεμπόρων προχώρησε η Αστυνομία στο Ναύπλιο. Οι τέσσερις συλληφθέντες, τρεις άνδρες και μία γυναίκα, όλοι υπήκοοι Βουλγαρίας, κατηγορούνται για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, αρπαγή και σωματεμπορία.

Η Αστυνομία οδηγήθηκε στα ίχνη των μαστροπών, μετά από καταγγελία σύμφωνα με την οποία, ένας Βούλγαρος, που αναζητείται, μετέφερε από την Βουλγαρία στην Ελλάδα, τρεις γυναίκες, τις οποίες παρέδωσε στους συμπατριώτες του. Ο 48χρονος είχε υποσχεθεί στις γυναίκες ότι θα τους έβρισκε δουλειά. Αντί γι’ αυτό όμως, οι κοπέλες βρέθηκαν να κρατούνται σε σπίτι στο Τολό. Τα μέλη του κυκλώματος τις εξανάγκαζαν να εκδίδονται με την απειλή βίας, ενώ οι ίδιοι λάμβαναν την αμοιβή.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου, ενώ προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Ναυπλίου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου