Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου 2011

Κινδύνεψαν δυο άνθρωποι σε Μυκήνες και Ηλιόκαστρο από δάγκωμα οχιάς.

Διαβάζουμε στο "ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ Αργολίδας":

 Άσχημη εξέλιξη,που παραλίγο θα εξελισσόταν σε τραγωδία, είχε η απόπειρα 54χρονου στις Μυκήνες να καθαρίσει με γυμνά χέρια τα "κολορίζια" στις ροδιές του κτήματός του. Κάποια στιγμή ένοιωσε ένα τσίμπημα στο δάχτυλο, το οποίο δεν ήταν, τελικά, από αγκάθι, όπως στην αρχή νόμισε αλλά από οχιά, που ήταν κρυμμένη στη ρίζα του δέντρου.

 Ευτυχώς, είχε την πρόνοια και την ψυχραιμία να μπει στο αυτοκίνητό του και να μεταβεί εσπευσμένα στο Γενικό Νοσοκομείο Άργους, όπου, οριακά τον ανέλαβαν οι γιατροί. Ο άτυχος αγρότης πέρασε ένα πεντάωρο με αφόρητους πόνους και ήδη νοσηλεύεται, υπό συνεχή αντιπηκτική αγωγή, για τέταρτη μέρα στο Νοσοκομείο. Ευτυχώς, διέφυγε τον κίνδυνο, όμως υπάρχει κίνδυνος να μην υποχωρήσει η μόλυνση στην άκρη του δαχτύλου του...

Κινδύνεψε Δημοτικός Σύμβουλος στο Ηλιόκαστρο

Ανάλογο περιστατικό συνέβη πριν από λίγο καιρό και στο Ηλιόκαστρο Ερμιονίδας, όταν μια οχιά δάγκωσε εργάτη, που δούλευε στο αμπέλι του Δημοτικού Συμβούλου Ερμιονίδας Χρήστου Μπαλαμπάνη. Το περιστατικό συνέβη καθώς έμπαιναν οι δυο τους σε μια αποθήκη και το φίδι έπεσε μπροστά τους από το περβάζι της πόρτας και δάγκωσε στο πόδι τον άτυχο εργάτη, που ήταν μπροστά του! Και αυτός μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο του Άργους, όπου διέφυγε τον κίνδυνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου