Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2011

18.09.2011 | 16:56

Σε εξέλιξη κρίσιμη κυβερνητική σύσκεψη - Φόβοι για λήψη νέων μέτρων μετά το τελεσίγραφο της τρόικας

- Διαβάστε ποια επιπλέον μέτρα - σοκ ζητά η τροίκα
- Απαιτούν την απόλυση 100.000 δημοσίων υπαλλήλων για την έκτη δόση
- Όλο το παρασκήνιο της ακύρωσης της επίσκεψης Παπανδρέου στις ΗΠΑ
- Βαρύ το κλίμα στην κυβέρνηση - φουντώνουν τα σενάρια για πρόωρες εκλογές

Σε εξέλιξη η κρίσιμη κυβερνητική σύσκεψη
υπό τον Γιώργο Παπανδρέου

Τελευταία ενημέρωση: 18/09/2011 16:32
Σε εξέλιξη βρίσκεται στη Βουλή η κρίσιμη κυβερνητική σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου, προκειμένου να εξεταστούν οι εξελίξεις στην οικονομία. Το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης βρίσκεται σε διαρκείς συσκέψεις, με το βλέμμα στην εκταμίευση της έκτης δόσης του δανείου προς την Ελλάδα. Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Ευάγγελος Βενιζέλος θα έχει αύριο τηλεδιάσκεψη με τους εκπροσώπους της τρόικας, το κλιμάκιο της οποίας -σύμφωνα με την Κομισιόν- δεν έχει οριστεί πότε θα επιστρέψει στην Αθήνα.
Mαταίωσε το ταξίδι του στην Αμερική
ο Γιώργος Παπανδρέου
Θα δώσουμε δύο μισθούςΤηλεφωνική επικοινωνία του Ευ.Βενιζέλου με τον Αλ.ΤσίπραΠαπαρήγα: «Δεν εκβιαζόμαστε από κυβέρνηση ή τρόικα»Eurogroup: Επιφυλάξεις των Ευρωπαίων για την αποτελεσματικότητα των μέτρων

Ύποπτα παιχνίδια (μικρο)πολιτικής Σκηνικό πολιτικής αστάθειας δημιουργεί η κυβέρνηση στον απόηχο του προχθεσινού Eurogroup και υπό το βάρος των προβλημάτων που δημιουργεί η αδυναμία εφαρμογής των διαρθρωτικών αλλαγών, όπως και η αναποτελεσματικότητα των μέτρων.

Έκτακτη κυβερνητική σύσκεψη το μεσημέρι

Έκτακτη κυβερνητική σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί στις 15:30 υπό τον πρωθυπουργό, μετά τις δυσμενείς εξελίξεις στο Eurogroup.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου