Σάββατο 21 Απριλίου 2018

ΕΣΠΕΡΙΝΟΣ ΕΓΚΑΙΝΙΩΝ IΕΡΟY ΝΑΟY AΓΙΩΝ ΠΟΡΦΥΡΙΟΥ ΚΑI ΠΑΪΣΙΟΥ ΣΤΗΝ ΟΡΕΙΝΗ ΖΟΓΚΑ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ




Την Παρασκευή 20 Απριλίου 2018  στο Ιερό προσκύνημα του Αγίου Ιγνατίου του θεοφόρου στην Ζόγκα  Αργολίδος ,τελέστηκε ο εσπερινός των Εγκαινίων   παρεκκλησίου που είναι αφιερωμένο στους Αγίους Πορφύριο και Παίσιο. Προηγήθηκε η υποδοχή των  Ιερών Λειψάνων και στη συνέχεια τελέσθηκε  Μέγας πανηγυρικός εσπερινός χοροστατούντος του Μητροπολίτη Αργολίδος Νεκταρίου.

H ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Σπουργίτι σε τοποθεσία στην πόλη του Ναυπλίου, Παρασκευή 20 Απριλίου 2018.

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΑΥΡΟΥ ΚΟΝΤΟΝΗ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΝΑΥΠΛΙΟΥ ΚΑΙ ΤΙΡΥΝΘΑΣ




Στης κλειστές φυλακές Ναυπλίου και Τίρυνθας βρέθηκε  ο Υπουργός Δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής, Παρασκευή 20 Απριλίου 2018. Ο υπουργός Δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής εγκαινίασε εκπαιδευτική αίθουσα στη φυλακή Ναυπλίου μαζί με τον Μητροπολίτη Αργολίδος Νεκτάριο. Στην αίθουσα  λειτουργούν δημοτικό σχολείο, πρόγραμμα εκμάθησης ελληνικής γλώσσας από την Επάνοδο καθώς και θεατροπαιδαγωγικό εργαστήριο από το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου.

ΝΑΥΠΛΙΟ-ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ (POLYOMMATUS DORYLAS)




Πεταλούδα  το είδος  Polyommatus dorylas , σε τοποθεσία στην πόλη του Ναυπλίου, Παρασκευή 20 Απριλίου 2018. Η πεταλούδα dorylas  Βρίσκεται στη Νότια Ευρώπη, τη Μικρά Ασία , τα Ουράλια , τον Καύκασο και την Υπερκαυκασία . Το άνοιγμα του πτερυγίου είναι 15-17 χιλιοστά .

Πέμπτη, 19 Απριλίου 2018

Η ΓΕΡΟΝΤΙΣΣΑ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ - ΜΟΝΑΧΗ ΓΑΒΡΙΗΛΙΑ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ



..Ουσιαστικά όταν μιλούσες μαζί της ένοιωθες ότι γινόταν εσύ, ήταν σαν να μιλούσες στον εαυτό σου, δεν απευθυνόσουν σε μοναχή, γι' αυτό και δεν έλεγε τίποτε, δεδν σε διόρθωνε, με αποτέλεσμα να νοιώθεις πολύ άνετα μαζί της, όπως νοιώθεις με τον εαυτό σου..

ΝΑΥΠΛΙΟ- ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΟΣ




Ένα πτηνό το είδος καλογεράκος βγαίνει από τη φωλιά του σε τοποθεσία στην πόλη του Ναυπλίου, Πέμπτη 19 Απριλίου 2018.

ΝΑΥΠΛΙΟ- ΚΟΥΡΟΥΝΑ




Ένα είδος πτηνού , η κουρούνα φτιάχνει τη φωλιά της σε τοποθεσία στην πόλη του Ναυπλίου, Πέμπτη 19 Απριλίου 2018.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου