Πέμπτη 5 Απριλίου 2018

ΝΕΚΡΗ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΧΕΛΩΝΑ ΣΤΟΥΣ ΜΥΛΟΥΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ




Μια ακόμα νεκρή θαλάσσια χελώνα ξέβρασε η θάλασσα στην παραλία των Μύλων του Δήμου Άργους Μυκηνών στην Αργολίδα ,Μεγάλη Πέμπτη 5 Απριλίου 2018.Την άτυχη χελώνα εντόπισαν περιπατητές ενώ έφερε τραύματα στο καβούκι της από αιχμηρό αντικείμενο. Για την περισυλλογή της ειδοποιήθηκε η Λιμενική υπηρεσία Ναυπλίου

ΑΡΓΟΛΙΔΑ- ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΣΕ ΟΙΚΙΣΜΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΚΙΒΕΡΙ




Πυρκαγιά ξέσπασε από άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο την  Μεγάλη Πέμπτη 5 Απριλίου 2018 κοντά στο Κιβέρι του Δήμου Άργους Μυκηνών στην Αργολίδα. Στο σημείο έσπευσαν  δυνάμεις της πυροσβεστικής Υπηρεσίας  Άργους για να περιορίσουν την πυρκαγιά. Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε στο λόφο Λαγοβούνι κοντά στο Κιβέρι και δίπλα από τον οικισμό Κουγέικα, ενώ στην περιοχή υπάρχουν διάσπαρτες κατοικίες που όμως δεν κινδύνεψαν.

ΝΑΥΠΛΙΟ-ΣΙΡΛΟΤΣΙΧΛΟΝΟ




Ένα πτηνό το είδος σιρλοτσίχλονο ,κάθεται σε τοποθεσία στην πόλη του Ναυπλίου, Μεγάλη Πέμπτη 5 Απριλίου 2018.

ΠΑΙΔΙΑ ΕΒΑΨΑΝ ΚΟΚΚΙΝΑ ΑΥΓΑ ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ




Εικαστικό εργαστήρι βαφής  κόκκινων αυγών από τα παιδιά των σχολείων της πόλης του Ναυπλίου έγινε στο Ναύπλιο, Μεγάλη Πέμπτη 5 Απριλίου 2018. Ο δήμος Ναυπλιέων σε συνεργασία με το Παιδικό Εργαστήρι Τέχνης της Εθνικής Πινακοθήκης και το  Μουσείο Αλεξάνδρου Σούτζου- Παράρτημα Ναυπλίου διοργάνωσε παιδικό εργαστήρι με την βοήθεια εικαστικών. Τα μικρά παιδιά έβαψαν τα κόκκινα αυγά και ζωγράφισαν με το δικό τους τρόπο διάφορα σχέδια.

H ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Πεταλούδα πετά σε τοποθεσία στην πόλη του Ναυπλίου, Μεγάλη Πέμπτη 5 Απριλίου 2018.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου