Πέμπτη 12 Απριλίου 2018

ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΣΕ ΟΙΚΙΑ ΣΤΟ AΡΓΟΣ




Πυροσβέστης επιχειρεί να κατασβήσει πυρκαγιά σε οικία στην πόλη του Άργους, Πέμπτη 12 Απριλίου 2018.Πυρκαγιά ξέσπασε από άγνωστη αιτία  σε οικία στην οδό Ηρακλέους κοντά στο Νοσοκομείο Άργους . Πυκνοί καπνοί που έβγαιναν από την οικία έγιναν αντιληπτοί από πολίτες που ειδοποίησαν την πυροσβεστική. Στο σημείο έσπευσαν πυροσβεστικά οχήματα με άνδρες που κατέσβησαν την πυρκαγιά.  Η φωτιά  ξεκίνησε από την κουζίνα του σπιτιού.

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Κιτρινοσουσουράδα σε τοποθεσία στον Υδροβιότοπο Ναυπλίου Νέας Κίου, Πέμπτη 12 Απριλίου 2018.

ΝΑΥΠΛΙΟ-ΠΕΤΑΛΟΥΔΕΣ




Πεταλούδα κάθεται σε λουλούδι σε τοποθεσία στην πόλη του Ναυπλίου, Πέμπτη 12 Απριλίου 2018.

ΓΕΜΙΣΕ ΜΕ ΠΑΠΑΚΙΑ ΤΟ ΠΑΡΚΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ




Εκπληκτικά όμορφες στιγμές, αντίκρισαν  οι πολίτες  στο πάρκο Ναυπλίου καθώς στην τεχνητή λίμνη που υπάρχει εκεί, έκαναν την εμφάνιση τους είκοσι  παπάκια, Πέμπτη 12 Απριλίου 2018. Οι πάπιες του πάρκου που επώαζαν  εδώ και μέρες τα αυγά τους , και τα μικρά γεννήθηκαν στο πάρκο  και όπως είναι φυσικό προσέλκυσαν τα βλέμματα του κόσμου αλλά και των μικρών παιδιών κυρίως. Η δημοτική αρχή έχει προγραμματίσει την ανάπλαση του χώρου του πάρκου και την διαμόρφωση ειδικών κατασκευών και για τις πάπιες.

Τετάρτη, 11 Απριλίου 2018

Ο ΙΕΡΕΑΣ π.ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΗΤΡΟΣΥΛΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ



ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ

Θα ήθελα να εκφράσω ευγνώμονες ευχαριστίες προς όλους όσους εξέφρασαν την αγάπη τους , τις ευχές τους και την συμπαράστασή τους   με καθ οιονδήποτε τρόπο στην δοκιμασία της υγείας μου.

ΙΕΡΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣ ΕΠΙ ΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΕΝΔΟΞΟΥ ΜΕΓΑΛΟΜΑΡΤΥΡΟΣ ΛΕΩΝΙΔΟΥ ΤΟΥ ΕΝ ΕΠΙΔΑΥΡΩ





ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ
ΕΝΟΡΙΑΚΟΣ ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ
ΝΕΑΣ ΕΠΙΔΑΥΡΟΥ



ΙΕΡΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣ  ΕΠΙ ΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΕΝΔΟΞΟΥ ΜΕΓΑΛΟΜΑΡΤΥΡΟΣ ΛΕΩΝΙΔΟΥ  ΤΟΥ ΕΝ ΕΠΙΔΑΥΡΩ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΠΤΑ ΑΓΙΩΝ ΠΑΡΘΕΝΟΜΑΡΤΥΡΩΝ

    Την Δευτέρα 16 Απριλίου 2018 , εορτή του Αγίου Ενδόξου Μεγαλομάρτυρος Λεωνίδου του εν Επιδαύρω και των επτά Αγίων Παρθενομαρτύρων  πανηγυρίζει ο ομώνυμος  Ιερός Ναός  στη Νέα Επίδαυρο σύμφωνα με το ακόλουθο πρόγραμμα:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου