Τετάρτη 25 Απριλίου 2018

ΝΑΥΠΛΙΟ-5 ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ YACHT SHOW




Ξεκίνησαν να καταφθάνουν τα πολυτελή   yacht  στο λιμάνι του Ναυπλίου στα πλαίσια του πέμπτου Μεσογειακού Yacht show στο Ναύπλιο , Τετάρτη 25 Απριλίου 2018. Το Yacht show θα πραγματοποιηθεί από τις 28 Απριλίου έως την 1η Μαΐου 2018. Η γραφική πόλη του Ναυπλίου θα  γεμίσει με επαγγελματίες του yachting από όλο τον κόσμο.  Η υπέροχη συλλογή των σκαφών αναψυχής φτάνουν  στο εντυπωσιακό ενετικό λιμάνι για να πάρουν τη θέση τους στο χώρο του λιμανιού .

ΑΡΓΟΛΙΔΑ -ΣΠΙΤΟΦΙΔΟ (ZAMENIS SITULA)




Ένα φίδι το είδος σπιτόφιδο βρήκε αγρότης στην περιοχή Λευκάκια Ναυπλίου , Τετάρτη 25 Απριλίου 2018. Το σπιτόφιδο (zamenis situla) είναι μη δηλητηριώδες φίδι της οικογένειας των Καινοφιίδων (colubridae). Είναι ενδημικό της Ευρώπης, της Μικράς Ασίας και της Κριμαίας. Το φίδι είχε μήκος ένα μέτρο και είκοσι εκατοστά και ήταν ενήλικο. Ο αγρότης Άρης Τσιρίκος  από τα Λευκάκια βρήκε το φίδι στην αγροικία του .  

ΜΠΗΚΕΣ ΣΤΑ ΣΥΡΤΑΡΑΚΙΑ ΣΟΥ ;



ΚΑΘΕ ΑΓΙΟΣ όταν είναι ζωντανός βρίσκεται πάντα ΕΠΙ-ΚΗΡΥΓΜΕΝΟΣ, διότι ως αληθινός και τίμιος είναι πάντα απρόβλεπτος και μία ωρολογιακή βόμβα για τα ανθρώπινα στεγανά καθεστώτα.(Βλ.Άγιο Αθανάσιο ,Άγιο Νεκτάριο, Άγιο Γαβριήλ εκ Γεωργίας κ.α.)

ΝΑΥΠΛΙΟ-Η ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΗΣ ΚΑΡΑΘΩΝΑΣ




Λουόμενοι κάνουν μπάνιο στην πανέμορφη  αμμώδης παραλία της Καραθώνας στην πόλη του Ναυπλίου, Τετάρτη 25 Απριλίου 2018. Πρόκειται για μία παραλία  ιδανική για μικρούς και μεγάλους, με μήκος περισσότερο του ενός  χιλιομέτρου. Είναι εύκολα  προσβάσιμη και μόλις 5 χιλιόμετρα από το κέντρο του Ναυπλίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου