Δευτέρα 24 Ιουλίου 2017

ΝΑΥΠΛΙΟ- ΕΛΕΓΧΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΣΩΜΑ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ




Σκάφος του λιμενικού σώματος από το Λιμεναρχείο Ναυπλίου εκτελεί ελέγχους σε ταχύπλοα  σκάφη  για τυχόν παραβάσεις  , Δευτέρα 24 Ιουλίου 2017. Εντατικοί είναι οι έλεγχοι που κάνουν  Λιμενικοί υπάλληλοι στις παραλίες του Δήμου Ναυπλιέων για την προστασία των  πολιτών ενόψει της αυξημένης Τουριστικής περιόδου στην Αργολίδα. 

H ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ




Μία χαλκόκοτα στον Υδροβιότοπο Ναυπλίου Νέας Κίου ,Δευτέρα 24 Ιουλίου 2017.  Είναι μεταναστευτικό είδος που ξεχειμωνιάζει νότια της Σαχάρας και επιστρέφει στην Ευρώπη στα μέσα του Απρίλη. Σχηματίζει μικρές αποικίες φωλιάζοντας σε πυκνούς καλαμιώνες ή συστάδες δέντρων. Γεννά 3 με 6 αυγά που τα επωάζει κυρίως το θηλυκό για 21 περίπου ημέρες.

ΝΑΥΠΛΙΟ- ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΒΟΑΣ



Ένα φίδι το είδος  Ελληνικός βόας  της άμμου ,σε τοποθεσία  στην  περιοχή του Δρεπάνου Αργολίδος, Δευτέρα 24 Ιουλίου 2017.  Το φίδι βρήκε αγρότης από τα Λευκάκια  Άρης Τσιρίκος . Το φίδι  ήταν τραυματισμένο στο κάτω μέρος του σώματος του . Αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από τον αγρότη ,το άφησε ελεύθερο και πάλι στο φυσικό του περιβάλλον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου