Δευτέρα, 31 Ιουλίου 2017

ΝΑΥΠΛΙΟ- ΚΟΥΚΟΥΒΑΓΙΑ ΣΕ ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ


Μία κουκουβάγια το είδος Γκιώνης , έκανε τη φωλιά της μέσα στην αυλή παιδικού σταθμού στην πόλη του Ναυπλίου, Δευτέρα 31 Ιουλίου 2017.Η κουκουβάγια γέννησε τρία μικρά πάνω σε πεύκο που βρίσκεται στην αυλή του παιδικού σταθμού '' Δον Πινέλο'' στο Ναύπλιο. Το ένα από τα μικρά κουκουβαγάκια , έπεσε από τη φωλιά στον κήπο του σχολείου. 

H ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


ΑΡΓΟΛΙΔΑ- ΤΣΙΚΝΙΑΣ -ΜΟΝΟΜΑΧΟΣ


Ένας μεγαλόσωμος  τσικνιάς κάθεται σε τοποθεσία στον υδροβιότοπο Ναυπλίου Νέας Κίου μαζί με ένα  πτηνό το είδος μονομάχος , Δευτέρα 31 Ιουλίου 2017.

ΝΑΥΠΛΙΟ-ΜΙΚΡΑ ΠΑΠΑΚΙΑ
Μικρά παπάκια κολυμπούν στη λίμνη του πάρκου της πόλης του Ναυπλίου υπό την επιτήρηση της μαμάς τους, Δευτέρα 31 Ιουλίου 2017. Η πάπια γέννησε δεκαπέντε μικρά παπάκια κι όπως είναι φυσικό τράβηξε τα βλέμματα μικρών και μεγάλων.  

ΑΡΓΟΣ-ΦΛΩΡΟΣ
Ένας μικρός φλώρος σε τοποθεσία στην περιοχή της πόλης του Άργους στην Αργολίδα, Δευτέρα 31 Ιουλίου 2017.

ΕΛΕΓΧΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ
Λιμενικό σκάφος από το λιμεναρχείο  του Ναυπλίου στην Αργολίδα κάνει ελέγχους στην κατάμεστη από λουόμενους  παραλία της Καραθώνας, Δευτέρα 31 Ιουλίου 2017.

Η ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΙΣΤΙΟΦΟΡΟΥ CLUB MED 2 ΑΠΟ ΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ


Το ιστιοφόρο -κρουαζιερόπλοιο Club med 2 κατά την ώρα της αναχώρησης του από το Ναύπλιο , προσπερνά μία ψαρόβαρκα όπως  φαίνεται πάρα πολύ κοντά της.  Φυσικά ο ερασιτέχνης ψαράς όπως δείχνει κι η φωτογραφία χαιρετά τους τουρίστες που βρίσκονται στο πλοίο .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου