Τρίτη 11 Ιουλίου 2017

ΣΤΗΝ ΕΟΡΤΗ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΤΡΙΧΕΡΟΥΣΑΣ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΚΙΟ Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ


Με κάθε μεγαλοπρέπεια η πανέμορφη κωμόπολη της Νέας Κίου Άργους , τίμησε  την προστάτιδα της ,Παναγία  την επονομαζόμενη "Τριχερούσα" , η οποία έχει μεταφερθεί από την Παλαιά Κίο της Μικράς Ασίας και φυλάσσεται στον  Ενοριακό Ιερό Ναό "Θεομάνας" Νέας Κίου.

Στην Αργολίδα φέτος η 2η Περιφερειακή Έκθεση Πελοποννησος Expo


Στην Αργολίδα, θα φιλοξενηθεί φέτος από τις 27 Σεπτεμβρίου έως 1 Οκτωβρίου η διοργάνωση της 2ης Περιφερειακής Έκθεσης με τίτλο ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΕΧPΟ.

ΝΑΥΠΛΙΟ- ΚΑΛΑΜΟΚΑΝΑΔΕΣ



 Καλαμοκανάς με το μικρό του  σε τοποθεσία στην περιοχή του Άργους , Τρίτη 11 Ιουλίου 2017. Οι καλαμοκανάδες είναι παρυδάτια καλοβατικά μεταναστευτικά πτηνά που ζουν κοντά σε θάλασσες, ποτάμια ,βάλτους . 

ΝΑΥΠΛΙΟ- ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΟ ΠΛΑΓΙΑΣ




Ένας άνδρας με μηχανοκίνητο αλεξίπτωτο πλαγιάς πετά πάνω από την πόλη του Ναυπλίου, Τρίτη 11 Ιουλίου 2017.

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗ ΗΜΕΡΑΣ


Ιστός Αράχνης σε τοποθεσία στην παραλία της Αρβανιτιάς στο Ναύπλιο, Τρίτη 11 Ιουλίου 2017.

Τραγούδι από παλικάρια της Κρήτης. «Μην πολεμάς τον Έλληνα»



Ακούστε το τραγούδι από τα παλικάρια της Κρήτης. Οι Τιτάκης – Κώστας Χειλάς σε ένα τραγούδι που αγγίζει όλους τους Έλληνες.. «Μη πολεμάς τον Έλληνα»

Δευτέρα, 10 Ιουλίου 2017

ΕΣΠΕΡΙΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΟΡΤΗ ΤΟΥ ΘΑΥΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΑΓ. ΕΥΦΗΜΙΑΣ ΣΤΗΝ ΤΙΡΥΝΘΑ ΝΑΥΠΛΙΟΥ


Πανηγυρικά εορτάστηκε η ανάμνηση του θαύματος της Αγίας Ευφημίας στην περιοχή Νέα σπίτια Τίρυνθας Ναυπλίου όπου υπάρχει ναός αφιερωμένος στην Αγία. Τον εορταστικό εσπερινό τέλεσαν οι Ιερείς π. Γεώργιος Μητροσύλης , π. Ιωάννης Γκιώνης και π. Βασίλειος Γκολέμης. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου