Παρασκευή 7 Ιουλίου 2017

ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΝΑΥΠΛΙΟ




ΟΡΟΙ  ΠΛΕΙΟΔΟΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ 


«Την 23η του μηνός Ιουλίου του έτους 2017, ημέρα Κυριακή και από ώρα 11.00 μέχρι ώρα 13.00 και σε περίπτωση άκαρπου αποτελέσματος την 30η του μηνός Ιουλίου του έτους 2017, ημέρα Κυριακή και από ώρα 11.00 μέχρι ώρα 13.00, στα γραφεία του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου του Ιερού Ναού «ΤΟ ΓΕΝΕΣΙΟΝ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ» που βρίσκονται επί της οδού Φαρμακοπούλου στο Ναύπλιο Αργολίδος, θα διενεργηθεί πλειοδοτικός διαγωνισμός-δημοπρασία για την εκμίσθωση δύο (2) συνεχόμενων γειτονικών ακινήτων που βρίσκονται στην παλιά πόλη του Ναυπλίου επί της οδού Σταικοπούλου, των οποίων (ακινήτων) την πλήρη και αποκλειστική κυριότητα, νομή και κατοχή έχει ο Ιερός Ναός «ΤΟ ΓΕΝΕΣΙΟΝ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ». Η δημοπρασία τελεί υπό τις κάτωθι αναφερόμενες ειδικότερες και ουσιώδεις προϋποθέσεις και όρους:

ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΓΕΩΡΓΙΟ ΑΡΓΟΛΙΚΟΥ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗ ΤΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ
Ι.ΕΝΟΡΙΑΚΟΣ ΝΑΟΣ ΚΟΙΜΗΣΕΩΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΑΡΓΟΛΙΚΟΥ
                             
                                               ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ -ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Σας προσκαλούμε στο Λόφο του Αγίου Γεωργίου στο Αργολικό την Κυριακή 9 Ιουλίου 2017

ΙΣΠΑΝΙΑ: Θέλουν να βάλουν φυλακή τον ιερέα που είπε ότι «η ομοφυλοφιλία είναι αμαρτία»



Η Εισαγγελία της Καταλονίας στην Ισπανία, έχει ξεκινήσει μια διαδικασία που επιδιώκει την επιβολή ποινικών κυρώσεων κατά του π. Custodio Ballester, ο οποίος, στα πλαίσια του εορτασμού του λεγόμενου «Gay Pride» στη χώρα, είπε ότι η ομοφυλοφιλική πρακτική «είναι μια σοβαρή αμαρτία».

ΝΑΥΠΛΙΟ- ΤΣΑΛΑΠΕΤΕΙΝΟΣ




Ένα πτηνό το είδος τσαλαπετεινός , σε τοποθεσία στην περιοχή της παραλίας Καραθώνας στο Ναύπλιο, Παρασκευή 7 Ιουλίου 2017.  

H ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Ένας ασημόγλαρος στην παραλιακή Ναυπλίου Νέας Κίου ,Παρασκευή 7 Ιουλίου 2017.

ΑΡΓΟΛΙΔΑ-ΣΟΥΣΟΥΡΑΔΑ




Μία λευκοσουσουράδα κρατά με το στόμα της μία κάμπια σε τοποθεσία στον Υδροβιότοπο Ναυπλίου Νέας Κίου, Παρασκευή 7 Ιουλίου 2017. 

ΝΑΥΠΛΙΟ-ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ ΠΕΤΑΓΜΑΤΑ


Γεράκι πετά πάνω από την παραλία της Καραθώνας στην πόλη του Ναυπλίου, Παρασκευή 7 Ιουλίου 2017. 

Πέμπτη, 6 Ιουλίου 2017

Η ΕΟΡΤΗ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΣΤΟ ΚΟΥΤΣΟΠΟΔΙ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ



Στις 7 Ιουλίου, μνήμη της Αγίας Μεγαλομάρτυρος Κυριακής, πανηγυρίζει ο φερώνυμος Ιερός  Ναός στο Κουτσοπόδι Αργολίδος. Τη παραμονή της Εορτής τελέσθηκε Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός μετά Αρτοκλασίας και Θείου Κηρύγματος χοροστατούντος του Μητροπολίτη Aργολίδος  Νεκτάριου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου