Παρασκευή 14 Ιουλίου 2017

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΝΗΜΗΣ ΚΑΙ ΤΙΜΗΣ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΣΤΟ ΑΡΓΟΣ


«Εκδήλωση Μνήμης και Τιμής για όσους αγωνίστηκαν και θυσιάστηκαν για την ελευθερία της Κύπρου»  πραγματοποιήθηκε  την Παρασκευή 14 Ιουλίου 2017 στην Αίθουσα Τέχνης και Πολιτισμού «Μέγας Αλέξανδρος» ,στην πόλη του Άργους.

ΙΕΡΑ ΑΓΡΥΠΝΙΑ ΕΠΙ ΤΗ ΕΟΡΤΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΔΗΜΟΥ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ(ΜΕΡΜΠΑΚΑ)

 
Επί τη εορτή του Αγίου Νικοδήμου του Αγιορείτου τελέστηκε Ιερά Αγρυπνία  το βράδυ της Δευτέρας 13 Ιουλίου 2017  στον ομώνυμο Κοιμητηριακό Ιερό Ναό στην Αγία Τριάδα Μιδέας ιεροργούντος και ομιλούντος του ΠανοσιολογιοτάτουΑρχιμανδρίτου π. Χρυσοστόμου Μιχαλοπούλου  Ιεροκήρυκα της Ιεράς Μητροπόλεως  Αργολίδος  πλαισιούμενος  από ιερείς της  επαρχίας Ναυπλίας.

ΤΟ ΘΡΥΛΙΚΟ ΙΣΤΙΟΦΟΡΟ SEA CLOUD ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ


Στο Ναύπλιο  αγκυροβόλησε το κρουαζιερόπλοιο «Sea Cloud», το οποίο δεν αποτελεί ένα απλό σκάφος και αυτό όχι γιατί είναι ιστιοφόρο, αλλά επειδή κάποτε υπήρξε γιοτ, χώρος για μυστικές διπλωματικές συζητήσεις, σχολή ωκεανολογίας αλλά και πολεμικό σκάφος , Παρασκευή 14 Ιουλίου 2017. Το θρυλικό σκάφος έχει μήκος 109 μέτρα, πλάτος 15, ενώ το ύψος του κεντρικού καταρτιού του φτάνει τα 54 μέτρα. Διαθέτει 32 πολυτελείς καμπίνες . Το Sea Cloud είναι το πρώτο πολεμικό των ΗΠΑ, που μετά τον αμερικανικό εμφύλιο, έπλευσε με τη βοήθεια φυλετικά μεικτού πληρώματος.

ΝΑΥΠΛΙΟ-ΚΑΛΟΚΕΙΡΙΝΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ



Καλοκαιρινά στιγμιότυπα από την παραλία της Καραθώνας στο Ναύπλιο, Παρασκευή 14 Ιουλίου 2017.

ΝΑΥΠΛΙΟ-ΔΥΣΗ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ


Ο ήλιος δύει με φόντο τα Αργολικά βουνά στην ορεινή Αργολίδα, Πέμπτη 13 Ιουλίου 2017.

ΝΑΥΠΛΙΟ- ΜΙΑ ΟΝΕΙΡΙΚΗ ΠΟΛΗ



Το κάστρο Παλαμήδι όπως φαίνεται να δεσπόζει πάνω από την ιστορική πόλη του Ναυπλίου, Παρασκευή 14 Ιουλίου 2017.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου