Πέμπτη, 20 Ιουλίου 2017

ΑΡΓΟΛΙΔΑ-ΣΤΑΧΤΟΤΣΙΚΝΙΑΣ
Ένας μεγαλόσωμος σταχτοτσικνιάς  πετά στον Υδροβιότοπο  Ναυπλίου Νέας Κίου ,Πέμπτη  20 Ιουλίου 2017.

ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΟΠΛΟΙΟ SEADREAM II ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ


Το κρουαζιερόπλοιο SeaDream II στον κόλπο της παραλίας Αρβανιτιάς στο Ναύπλιο, Πέμπτη 20 Ιουλίου 2017.Το πλοίο  μπορεί να μεταφέρει έως 110 επιβάτες και κάνει στάσεις στα πιο cool λιμάνια του κόσμου, όπως στο Μονακό και την Καραϊβική και σήμερα στο Ναύπλιο. 

ΝΑΥΠΛΙΟ-ΡΕΤΣΙΝΙΡετσίνι πάνω σε πεύκο σε τοποθεσία στην Ακροναυπλία , Πέμπτη 20 Ιουλίου 2017. Το ρετσίνι είναι κολλώδης και ημιδιάφανη αρωματική ουσία με κιτρινωπό ή κεχριμπαρένιο χρώμα, που εκκρίνεται από ορισμένα δέντρα, κυρίως από το πεύκο, στα σημεία που υπάρχουν φυσικά ή τεχνητά ανοίγματα. Η  παραπάνω ουσία που, μετά από ειδική επεξεργασία, χρησιμοποιείται στην παρασκευή βερνικιών και λούστρων με αυτήν, επίσης, επαλείφονται τα τόξα των έγχορδων οργάνων

ΝΑΥΠΛΙΟ-ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΕΙΚΟΝΑΤαχύπλοο στην παραλία της Αρβανιτιάς στο Ναύπλιο, Πέμπτη 20 Ιουλίου 2017.

ΝΑΥΠΛΙΟ-ΠΑΡΑΛΙΑ ΑΡΒΑΝΙΤΙΑΣ
Λουόμενος απολαμβάνει το πρωινό του μπάνιο στην παραλία της Αρβανιτιάς στο Ναύπλιο, Πέμπτη 20 Ιουλίου 2017.

ΝΑΥΠΛΙΟ-ΨΑΡΙΑ
Κοπάδι με ψάρια στην παραλία της Καραθώνας στο Ναύπλιο, Πέμπτη 20 Ιουλίου 2017.

ΝΑΥΠΛΙΟ- ΠΕΤΑΛΟΥΔΕΣ
Μία πεταλούδα το είδος Nymphalis polychloros, κάθεται στην σκιά δένδρου σε τοποθεσία στην πόλη του Ναυπλίου, Πέμπτη 20 Ιουλίου 2017. 

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


Ο ήλιος δύει πίσω από τις Μυκήνες στην Αργολίδα , Τετάρτη 20 Ιουλίου 2017.

Ξεκίνησαν και πάλι τα έργα αποκατάστασης στον Άγιο Γεώργιο ΝαυπλίουΞεκίνησαν και πάλι μετά από ολιγοήμερη διακοπή τα έργα επισκευής της στέγης του προστώου του Μητροπολιτικού Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Ναυπλίου.Η έκταση και το μέγεθος, των ακραίων προβλημάτων στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Ναυπλίου, εντάθηκαν τις προηγούμενες ημέρες από εισροή υδάτων από την καταιγίδα που έπληξε την περιοχή

Τετάρτη, 19 Ιουλίου 2017

Η ΕΟΡΤΗ ΤΟΥ ΠΡΟΦΗΤΗ ΗΛΙΑ ΣΤΟΝ ΙΝΑΧΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ

 Πανηγυρικά και με κάθε λαμπρότητα η εκκλησία μας τιμά την εορτή του Προφήτη Ηλία . Στην Αργολίδα στο δημοτικό διαμέρισμα του Ινάχου στο Δήμο Άργους Μυκηνών , τιμούν  τον Προφήτη Ηλία, στο ομώνυμο εκκλησάκι που βρίσκεται στο λόφο της Παναγίας της Βαρσέκας με κάθε λαμπρότητα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου