Δευτέρα 10 Ιουλίου 2017

ΤΕΡΑΣΤΙΟ "ΨΑΡΙ-ΦΙΔΙ" ΑΛΙΕΥΣΕ ΨΑΡΑΣ ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ



Τεράστιο ψάρι -φίδι έπιασε ψαράς στο Ναύπλιο, Κυριακή 9 Ιουλίου 2017.Αναστάτωση επικράτησε τις νυχτερινές ώρες στο λιμάνι του Ναυπλίου όταν ένας ψαράς αποκάλυψε τι έπιασε στα δίχτυα του.

ΑΠΟΔΡΑΣΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΓΡΟΤΙΚΕΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΙΡΥΝΘΑΣ




Απόδραση σημειώθηκε από τις Αγροτικές φυλακές Τίρυνθας στην Αργολίδα, Δευτέρα 10 Ιουλίου 2017. Ένας 35χρονος Αλβανός έφυγε πεζός προς άγνωστη κατεύθυνση, όταν κατάφερε και διέφυγε της προσοχής των φυλάκων.

Ο ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΕΥΡΟΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΕΝΗΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ




Με πολύ καλή παρουσία και 4 σόλο χορογραφίες ο κολυμβητικός όμιλος ΕΥΡΟΣ Ναυπλίου συμμετείχε στο πανελλήνιο πρωτάθλημα συγχρονισμένης κολύμβησης (κορΒ&Α,Χαϊδάρι 7-9/7/17) με τις αθλήτριες Δημοπούλου Ιωάννα,Ρετάλη Μαρία,Στεφάνου Αναστασία,Φλίνου Ζωή. Παράλληλα με το πρωτάθλημα, ο ΕΥΡΟΣ Ναυπλίου συμμετείχε στα αστέρια-όρια με τις αθλήτριες Μαλεβίτη Γεωργία και Λεβεντογιάννη Πένυ, να κατακτούν το όριο για το χειμερινό πρωτάθλημα!

Η ΕΟΡΤΗ ΤΟΥ ΠΡΟΦΗΤΗ ΗΛΙΑ ΣΤΟΝ ΙΝΑΧΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ




ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
ΕΝΟΡΙΑΚΟΣ ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ
«ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ»
ΙΝΑΧΟΣ  ΆΡΓΟΥΣ – ΜΥΚΗΝΩΝ

ΙΝΑΧΟΣ, 10-07-2017

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

  
     Από την Ιερά Μητρόπολη Αργολίδος και τον Ενοριακό Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Ινάχου γίνεται γνωστό ότι την  Πέμπτη 20 Ιουλίου 2017, εορτή του Αγίου Ενδόξου Προφήτου Ηλιού του Θεσβίτου, εορτάζει ο φερώνυμος Ιερός Ναός  στον  Ίναχο Άργους – Μυκηνών.
    Την παραμονή της εορτής, ημέρα Τετάρτη και ώρα 8:00 μ.μ.,θα ψαλεί Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός μετά Αρτοκλασίας και Θείου Κηρύγματος, χοροστατούντος του Πανοσιολογιωτάτου Αρχιμανδρίτου Ιεροκήρυκα της Ιεράς Μητροπόλεώς μας κ. Χρυσοστόμου Παπουλέση.

ΝΑΥΠΛΙΟ-ΜΠΑΝΙΟ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ




Η επτάχρονη Ζωή απολαμβάνει  το μπάνιο της κάνοντας μία βουτιά στα καταγάλανα νερά της παραλίας Καραθώνας στο Ναύπλιο, Δευτέρα 10 Ιουλίου 2017.

Η ΕΟΡΤΗ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ ΣΤΟΝ ΙΝΑΧΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ



ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
ΕΝΟΡΙΑΚΟΣ ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ
«ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ»
ΙΝΑΧΟ  ΆΡΓΟΥΣ – ΜΥΚΗΝΩΝ

ΙΝΑΧΟΣ, 10-07-2017


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ -ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

 Από την Ιερά Μητρόπολη Αργολίδoς  και τον Ενοριακό Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Ινάχου γίνεται γνωστό ότι την Δευτέρα, 17 Ιουλίου 2017, εορτή της Αγίας Ενδόξου Μεγαλομάρτυρος  Μαρίνης,  εορτάζει ο  φερώνυμος  Ναός στον  Ίναχο Άργους – Μυκηνών.

ΝΑΥΠΛΙΟ- ΥΠΟΒΡΥΧΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ





Αχινοί στο βυθό της παραλίας Καραθώνας στην πόλη του Ναυπλίου , Δευτέρα 10 Ιουλίου 2017.

ΑΡΓΟΛΙΔΑ- ΠΡΩΙΝΟ ΣΤΟΝ ΑΡΓΟΛΙΚΟ ΚΟΛΠΟ




Μία ψαρόβαρκα στον Αργολικό κόλπο  λίγο μετά την ανατολή του ηλίου, Δευτέρα 10 Ιουλίου 2017. 

ΙΕΡΑ ΑΓΡΥΠΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΣΙΟ ΝΙΚΟΔΗΜΟ ΤΟΝ ΑΓΙΟΡΕΙΤΗ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ ΜΗΔΕΑΣ



ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗΣ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ
ΕΝΟΡΙΑΚΟΣ ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΟΣ
ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ-ΜΙΔΕΑΣ

ΙΕΡΑ ΑΓΡΥΠΝΙΑ

Συναυλία της Νίνα Λοτσάρη στο Άργος (βίντεο)


Την Κυριακή 9 Ιουλίου στις 9.30 το βράδυ στην πλατεία του Αγίου Πέτρου, στην εξέδρα, η δημοφιλής και λαμπερή περφόρμερ Νίνα Λοτσάρη και η ορχήστρά της παρουσίασαν ένα μουσικοχορευτικό πρόγραμμα με γνωστά τραγούδια.

Κυριακή, 9 Ιουλίου 2017

ΝΑΥΠΛΙΟ -ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ




Το φεγγάρι πάνω από το κάστρο Παλαμήδι και την Τίρυνθα στο Ναύπλιο , Κυριακή 9 Ιουλίου 2017.

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΓΕΩΡΓΙΟ ΑΡΓΟΛΙΚΟΥ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗ ΤΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ


Στο Λόφο του Αγίου Γεωργίου στο Αργολικό την Κυριακή 9 Ιουλίου 2017, πραγματοποιήθηκε μουσική βραδιά από το εκκλησιαστικό συμβούλιο του Ιερού ναού Κοιμήσεως Θεοτόκου Αργολικού ,του Δήμου Ναυπλιέων και του συλλόγου εθελοντών ''Προασπίζω'' από την  Αθήνα  προς τιμή των ατόμων με αναπηρία του νομού Αργολίδος .

Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΠΕΤΡΟΣ ΤΑΤΟΥΛΗΣ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΩΝ ΣΤΟ ΠΑΛΙΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΡΕΑ


Την Κυριακή 9 Ιουλίου 2017  ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης επισκέφθηκε το παλιό εργοστάσιο ΡΕΑ όπου είδε τα έργα των καλλιτεχνών για την εκθεσιακή δράση «Μικροφυσικές των ερειπίων» , συνοδευόμενος από τον αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας ,Τάσσο Χειβιδόπουλο,την θεματική αντιπεριφερειάρχη Πελοποννήσου ,Ελένη Παναγιωτοπούλου και την καλλιτεχνική διευθύντρια του project, Ελένη Βαροπούλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου