Παρασκευή 28 Ιουλίου 2017

ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ


Πυρκαγιά ξέσπασε στον αύλειο χώρο συνεργείου αμαξιών  στην περιοχή Βακούφια Ναυπλίου στον επαρχιακό δρόμο Ναυπλίου Επιδαύρου  λίγο πριν τα Πυργιώτικα. Από την φωτιά κάηκαν τέσσερα παλαιά ΙΧ που βρίσκονταν στο πίσω μέρος του συνεργείου. Η φωτιά κατασβέστηκε άμεσα από την Π.Υ Ναυπλίου.  Στην πυρκαγιά συμμετείχαν δύο οχήματα της Π.Υ . Ναυπλίου. 

Πέμπτη, 27 Ιουλίου 2017

ΜΥΚΗΝΕΣ- Ο ΤΑΦΟΣ ΤΗΣ ΚΛΥΤΑΙΜΝΗΣΤΡΑΣ


Ο τάφος της Κλυταιμνήστρας στις Μυκήνες, Πέμπτη 27 Ιουλίου 2017. Ο "τάφος της Κλυταιμνήστρας" είναι λίγο μεταγενέστερος του "Θησαυρού του Ατρέως" και χρονολογείται γύρω στα 1220 π.Χ. Καλά κρυμμένος, έμεινε αθέατος στους μυκηναϊκούς και ιστορικούς χρόνους και ένα μικρό ελληνιστικό θέατρο κτίσθηκε στην επίχωση του δρόμου του. Ο τάφος καταστράφηκε και συλήθηκε από τον Βελή πασά του Ναυπλίου, οι βροχές και οι κακοκαιρίες αποτελείωσαν το έργο, έως ότου το 1951 αναστηλώθηκε από την Αρχαιολογική Υπηρεσία. 

H ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


ΝΑΥΠΛΙΟ-ΣΚΥΛΟΣ

ΝΑΥΠΛΙΟ-ΔΕΚΑΟΧΤΟΥΡΕΣ




Ζευγάρι περιστεριών το είδος δεκαοχτούρες κάθονται αγκαλιά σε τοποθεσία στην πόλη του Ναυπλίου, Πέμπτη 27 Ιουλίου 2017.

ΝΑΥΠΛΙΟ- ΣΠΟΥΡΓΙΤΙΑ




Σπουργίτια  κάθονται σε καλώδια της ΔΕΗ στην πόλη του Ναυπλίου, Πέμπτη 27 Ιουλίου 2017. 

Αύγουστος και Μνημεία 2017 στον Δήμο Ναυπλιέων

Σε κοινή συνέντευξη τύπου σήμερα στο βουλευτικό ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος και η Έφορος Αρχαιοτήτων Αργολίδας Άλκηστη Παπαδημητρίου παρουσίασαν το πρόγραμμα της 3ης διοργάνωσης των εκδηλώσεων με τίτλο " Αύγουστος και Μνημεία ".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου