Δευτέρα 17 Ιουλίου 2017

ΝΑΥΠΛΙΟ-ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ




Δυνατή βροχόπτωση στην περιοχή του Ναυπλίου, Δευτέρα 17 Ιουλίου 2017.

ΑΡΧΙΕΡΑΤΙΚΗ ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΠΙΣΚΟΠΟ ΡΟΥΑΝΤΑ ΙΝΝΟΚΕΝΤΙΟ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ ΝΕΟΥ ΡΟΕΙΝΟΥ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ KAI BINTEO


Ολοκληρώθηκαν οι  εορτασμοί για τη μνήμη της Αγίας Μεγαλομάρτυρας Μαρίνας στον ομώνυμο ενοριακό ναό στο Δημοτικό Διαμέρισμα Νέο Ροεινού στην Αργολίδα του Δήμου Ναυπλιέων. 

ΕΟΡΤΗ ΤΟΥ ΠΡΟΦΗΤΗ ΗΛΙΑ ΣΤΟ ΑΡΓΟΣ


                                    
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΙΣ
ΙΕΡΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣ
ΠΡΟΦΗΤΟΥ   ΗΛΙΟΥ  ΤΟΥ  ΘΕΣΒΙΤΟΥ
 Γίνεται γνωστόν εις τους ευσεβείς Χριστιανούς ότι , την 20ην  Ιουλίου 2017 ημέρα Πέμπτη, εορτή του Αγίου Ενδόξου Προφήτου Ηλιού του Θεσβίτου,  εορτάζει μεγαλοπρεπώς  στο λόφο Ασπίδος το παρεκκλήσιο του Ενοριακού Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Άργους.

ΕΝΤΕΧΝΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΒΡΆΔΙΑ ΣΤΗΝ ΠΥΡΓΕΛΛΑ

ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΚΕΡΑΥΝΟΙ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ ΜΕΡΑ ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ


Το βράδυ της  Κυριακής προς Δευτέρα 17 Ιουλίου η καταιγίδα που ξέσπασε στην Αργολίδα ήταν σφοδρή με πολύ έντονη βροχόπτωση και πολλούς κεραυνούς. Κατά την διάρκεια της καταιγίδας υπήρχαν εξάρσεις και υφέσεις της βροχής και οι κεραυνοί  έκαναν  κυριολεκτικά την νύχτα μέρα. Στην ευρύτερη  περιοχή του Ναυπλίου καταγράφηκαν εκατοντάδες κεραυνοί και σε συνδυασμό με την σφοδρή βροχόπτωση δημιούργησαν μια τρομακτική ατμόσφαιρα.

ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΕ Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΝΑΟΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ


 Η βραδινή σφοδρή καταιγίδα ξημερώνοντας Δευτέρα 17 Ιουλίου που έπληξε την περιοχή του Ναυπλίου είχε σαν αποτέλεσμα να πλημμυρίσει το υπερώο (γυναικωνίτης) του Μητροπολιτικόυ Ναού του Αγίου Γεωργίου στο Ναύπλιο.

Κυριακή, 16 Ιουλίου 2017

O ΕΠΙΣΑΚΟΠΟΣ ΡΟΥΑΝΤΑ ΙΝΝΟΚΕΝΤΙΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ ΝΕΟΥ ΡΟΕΙΝΟΥ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ


Με λαμπρότητα και μεγαλοπρέπεια εορτάστηκε η μνήμη της Αγίας Μεγαλομάρτυρας Μαρίνας στον ομώνυμο ενοριακό ναό στο Δημοτικό Διαμέρισμα Νέο Ροεινού στην Αργολίδα του Δήμου Ναυπλιέων. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου